ŽIVELA JE BURNO I RASKALAŠNO, A ONDA JE STIGLO JEZIVO PROKLETSTVO: Sad se sa 5 dece POTUCA po kontejnerima

Glumica Tori Speling živi sa 5 dece, a nakon vesti da je bankrotirala, nalazi se pod budnim okom javnosti.

Celebrities
Autor:
ŽIVELA JE BURNO I RASKALAŠNO, A ONDA JE STIGLO JEZIVO PROKLETSTVO: Sad se sa 5 dece POTUCA po kontejnerima
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Talentovana glumica Tori Speling nedavno je postala glavna tema medijskih izveštaja zbog njenih životnih izazova koji su privukli veliku pažnju javnosti. Sve je počelo kada je njen suprug Din MekDermot na društvenim mrežama objavio da se posle 18 godina braka razvodi od nje. Iako je njegova objava brzo nestala, izjave "izvora bliskih paru" su potvrdile da je razvod zaista neizbežan. Nakon ovog saopštenja, saznalo se da Tori, koja je odrasla kao ćerka poznatog i bogatog holivudskog producenta, sada živi u kamperu sa svoje petero dece.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Sa velikom tugom i veoma teškim srcem što smo posle 18 godina zajedno i 5 neverovatne dece, @torispelling i ja odlučili da krenemo svojim putem, i da započnemo novo sopstveno putovanje", napisao je on tada na Instagramu.

Ubrzo je viđen kako za ruku drži Lili Kalo. Dok on uživa u novim ljubavnim poduhvatima, Tori navodno jedva sastavlja kraj s krajem, a mnogi su se složoili sa činjenicom da nije lako odgajati petero dece.

Tori Speling
foto: Profimedia

"Nastavićemo da radimo zajedno kao roditelji pune ljubavi i da vodimo i volimo našu decu kroz ovo teško vreme.", rekao je MekDermot.

Poznato je da Tori ima finansijskih problema još odavno, pa su je 2016. godine čak i tužili zbog neplaćenih računa. Iako je majka platila sve ostale račune, odlučila je da neće plaćati te troškove jer smatra da bi njena ćerka trebala bolje da upravlja novcem.

Tori Speling i Din Mekdermot
foto: Profimedia

Iako su se odnosi između majke i ćerke kroz godine menjali, Tori je uvek pokušavala javno umanjiti razmirice i isticala da voli svoju majku i nada se da će se odnosi popraviti. Tokom vremena, stvari su se donekle smirile, a Candy je nedavno viđena kako se druži sa svojom ćerkom i unucima.

1 / 8 Foto: Profimedia

Tori Speling se suočava sa teškim trenucima u svom životu, ali ona hrabro nastavlja dalje sa svojom decom. Ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati i nadamo se da će naći mir i sreću u budućnosti.

Prokletstvo serije Beverli Hils

Tori je glumila u seriji Beverli Hils u kojoj je stekla veliku popularnost. O prokletstvu popularne serije počelo se šuškati kada je većina ekipe završila više nego tragično. Luk Peri koji je igrao lik Dilana preminuo je nakon što je nekoliko dana proveo u komi. Glumac Džo Tejt koji je glumio lik Nejta premuno je u 85. godini, a iz sebe je ostavio armiju obožavatelja.

Tori Speling
foto: Profimedia

Tešku sudbinu doživela je i Šenon Doetri koja je tumačila lik Brende. Ona se 2019. godine razbolela od raka dojke, a njena borba traje i danas.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs