ANĐELKA 1. PUT S NOVIM MUŽEM POSLE POROĐAJA U JAVNOSTI: Kažu da nikad bolje nije izgledala, a on je ZAVODI gde stigne

Na premijeri filma "Heroji Hilijarda" u Beogradu ove večeri su se okupio veliki broj poznatih ličnosti, a među njima je blistala upravo Anđelka sa novim supurgom.

Celebrities
00:39h Autor:
ANĐELKA 1. PUT S NOVIM MUŽEM POSLE POROĐAJA U JAVNOSTI: Kažu da nikad bolje nije izgledala, a on je ZAVODI gde stigne
Kako se slaže Anđelka sa novim mužem?, Foto: ATA Images

Anđelka Stević Žugić, glumica koja je u poslednje vreme napravila pravu pometnju u javnosti, kako svojim ljubavnim izborom, tako i sjajnim ulogama, večeras je blistala u društvu svog drugog muža Marka Žugića.

Ova novopečeni bračni par je nedavno stao na ludi kamen, a već su postali i roditelji devojčice Iskren, dok glumica ima i sina iz prethodnog emotivnog odnosa.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Iako je ćerkica veoma mala, Anđela i Marko su rešili da odvoje malo vremena za sebe, te su zajedno uživali u filmu Radoša Bajića. Prisutni su komentarisali da oboje neverovatno blistaju, kao i da im se umor, s obzirom da u kući imaju bebu, uopšte ne vidi.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Ni u jednog trenutka se nisu odvajali jedno od drugom. Grickali su kokice i razgovarali, a bilo je i nežnih pogleda i dodira među njima.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Čini se da oni baš uživaju u novim bračnim ulogama, ali i u ulozi roditelja. A reklo bi se da Anđela nikad bolje, ni zadovoljnije, nije izgledala.

Da podsetimo, večeras je u Beogradu održana premijera filma "Heroji Hilijarda" na kojoj su se okupile poznate ličnosti. Tom prilikom mogli smo da vidimo Anu Lečić i njenog momka, voditeljku Mariju Veljović sa svojim emotivnim partnerom i mnoge druge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs