"POTROŠIO SAM MILIONE DA IZGLEDAM KAO BARBI LUTKA" : Nakon promene pola i bezbroj operacija napokon je žena svojih snova

Nekadašnja "ljudska Ken lutka" je sada živa Barbi i kaže da nikad nije bila srećnija u svom telu.

Celebrities
19:40h Autor:
"POTROŠIO SAM MILIONE DA IZGLEDAM KAO BARBI LUTKA" : Nakon promene pola i bezbroj operacija napokon je žena svojih snova
Potrošio je milio0ne da postane Barbi lutka., Foto: Profimedia/editorial images

Džesika Alves je od ranije poznata kao Rodrigo Alves. Prošla je kroz mnogobrojne estetske procedure kako bi promenila svoj izgled. Od operacija nosa do operacije "mačiijih očiju". Isprobala je apsolutno sve i i njen trud se očigledno isplatio jer se zaklela da će zauvek prestati da ide pod nož.

Džesika Alves
foto: Prinstscreen/instagram

Džesika se oduvek osećala nesigurno, naročito kroz odrastanje, pa je odlučila da se okrene plastičnoj hirurgiji.

Rođena kao Rodrigo Alves, muško po rođenju , Džesika je kasnije priznala da je oduvek znala da je devojčica. Njena fascinacija sa Barbi je počela u ranim godinama kada joj je deda kupio lutke. Alves je odrastao kao stidljivo dete i često se osećao nesigurno zbog svog izgleda. Kasnije, kao mlada osoba, odlučio je da se podvrgne plastičnoj operaciji kako bi rešio probleme koje je imao sa svojim telom.

Džesika Alves
foto: KAT / Splash / Profimedia

Do 2018. nazivana je ljudskom lutkom Ken i potrošila je pola miliona na kozmetičke procedure.

Do 35. godine, Alves je prošao bezbroj kozmetičkih tretmana koji su iznosili preko 500 hiljada dolara. U tom trenutku, Alves se još uvek zvala Rodrigo, a njena plava kosa i isklesani izgled doneli su joj nadimak „ljudska Ken lutka“. Potrošila je hiljade dolara na procedure poput „podizanja mačjih očiju“, nekoliko operacija nosa i mnogobrojnih drugih...

Džesika Alves
foto: TUR14 / Backgrid UK / Profimedia

Godine 2020. Alves je otkrila da je transrodna osoba i otišla je na operaciju promene pola.

Godine 2020. Džesika Alves odlučila je da se identifikuje kao žena i da se podvrgne operaciji promene pola. „Poznat sam kao Ken, ali iznutra sam se uvek osećao kao Barbi. Godinama sam pokušavao da živim svoj život kao muškarac. Stavio sam lažne trbušnjake, imao sam lažne mišiće u rukama, ali sam lagao sebe. Ja sam žena i oduvek sam imalo ženski mozak. Sada moje telo odgovara mom umu“, priznao je Alves.

Džesika Alves
foto: Wnphotography/Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Alves je do sada potrošio neverovatnih milion dolara na plastičnu hirurgiju, ali obećava da će prestati da ide pod nož.

Nakon što je objavila da je transrodna osobga, Alves je prošla kroz različite procedure da bi imala žensko telo. Uklonila je trbušnjake a popunila usne i još manjila nos. Do 2023. ukupan iznos novca koji je potrošila na kozmetičke tretmane tokom godina popeo se na zapanjujućih milion dolara.

Džesika Alves
foto: Amauri Nehn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, izgleda da je Džesika Alves konačno zadovoljna svojim telom, jer je nedavno otkrila da je „100% završila sa plastičnom hirurgijom“. I dodala: „Izgledam neverovatno i osećam se neverovatno. Volim što sam žena i ponosim se time. Dok sam odrastala, maštala sam da imam dugu kosu i ovakav oblik tela, a danas sam žena svojih snova."

Džesika Alves
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs