GEORGINA JE OBJAVILA ROMANTIČNE FOTOGRAFIJE SA KRISTIJANOM: Pratiocima je jedan detalj privukao pažnju "Zar i ona" ?

Usledili su negativni komentari nakon što je objavila nove fotografije sa poznatim fudbalerom.

Celebrities
Autor:
GEORGINA JE OBJAVILA ROMANTIČNE FOTOGRAFIJE SA KRISTIJANOM: Pratiocima je jedan detalj privukao pažnju "Zar i ona" ?
Pratiocima posebnu pažnju privukao jedan detalj na Georgoninim novim fotografijama., Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Georgina Rodrigez je nedavno objavila nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram sa večere na kojoj je bila sa Kristijanom Ronaldom.

Njih dvoje su uživali u romantičnoj večeri ali je njenim pratiocima posebnu pažnju privukao jedan drugi detalj a to su njene neobične usne.

Na prvoj fotografiji one izgledaju neuobičajeno veliko pa je većina pratilaca zaključila kako se i ona podvrgla estetskom zahvatu popunjavanja usana. Obožavaocima se ovo uopšte nije dopalo pa su usledili negativni komentari:

''Šta si napravila sa usnama?'',

''Usne pune botoksa'',

''Zar je i ona to morala napraviti?'' , neki su od komentara.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

Međutim, ona se nije obazirala na ovakve komentare i samo je kratko dodala u opisu slike sa svojim dragim: "Moja predivna ljubav".

Georgina i Ronaldo su u vezi već nekoliko godina. Imaju ćerke Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka deca, dok su ovom fudbaleru surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Kristijana Juniora. Prošle godine su nažalost izgubili sina, koji je preminuo prilikom rođenja, prenosi Showbuzz.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs