2 MUŽA JE SAHRANILA, PA U KREVET DOVELA 40 GODINA MLAĐEG ALEKSANDRA: Kažu da nema lošijeg čoveka od njega

Mnogima ni danas nije jasno kako je poznata pevačica osvojila 40 godina mlađeg dečka, a njena formula je jednostavna.

Celebrities
Autor:
2 MUŽA JE SAHRANILA, PA U KREVET DOVELA 40 GODINA MLAĐEG ALEKSANDRA: Kažu da nema lošijeg čoveka od njega
Foto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Šer stvarno zna kako treba živeti život! Sa 77 ona je i dalje, kako kaže "u najboljim godinama", vredno trenira da bi zadržala telo koje ju je i proslavilo, redovna je na bitnim događajima, a odnedavno je i srećno zaljubljena, i to u 40 godina mlađeg producenta Aleksandra Edvarda.

Aleksandar inače iza sebe ima problematičnu poršlost, a često ga nazivaju i serijskim preljubnikom. Naime, mladi producent se zabavljao sa najpopularnijim rijaliti zvezdama a vanbračnu decu ima sa Amber Rouz (zabavljala se sa Kanje Vestom), ali i sa Belk Čajnom (zabavljala se sa Robom Kardašijanom).

Šer
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Amber Rouz je Aleksadra optužila da ju je varao sa 12 različitih žena, a onda se on uključio uživo na Instagramu i priznao sva svoja neverstva. Dečko pevačice Šer nije popularan u Holivudu, jer se smatra serijskim preljubnikom upravo zbog navedenih primera.

Njih dvoje se ne razdvajaju, a čini se da je jedino Šer mogla da ukrtoti i vežđe za sebe. Mnogi se pitaju kako joj je to pošlo za rukom, a poznato je da pevačica iza sebe ima burnu prošlost kada je ljubav u pitanju. Pevačica čak ne mari ni za razliku u godinama, dok je već u prošlosti rekla da "ljubav ne poznaje matematiku". "Na papiru je pomalo smešno, ali u stvarnom životu, odlično se slažemo. On je odličan, a ja ne dajem muškarcima kvalitete koje se zaslužuju", rekla je u jednoj emisiji pevačica.

Šer
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Šer je u prošlosti bila udata za pokojnog muzičara Sonija Bona i bili su jedan od najpoznatijih parova na svetu – Soni i Šer. Ipak, oduvek se znalo da Šer voli mlađe koje je i ljubila osamdesetih, među kojima su Val Kilmer, Tom Kruz i Rob Kamileti.

Soni i ona ređali su hitove, i čak imali i svoj show. Ostvarili su se kao roditelji 1969. godine nakon što je pevačica rodila ćerku Čestiti nakon četiri spontana pobačaja.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čestiti je 2009. odlučila da promeni pol i sada nosi ime Čez Bono (54). Šer mu je dala veliku podršku, a poznata je po tome što podržava LGBT zajednicu.

Šer ima i sina, rok muzičara P. Eksetera Blua (46), kojeg je dobila sa drugim mužem, pokojnim pevačem Gregom Olmanom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs