NIKO NE TRETIRA ŽENU BOLJE OD DŽORDŽA KLUNIJA: Kažu da je naglo OSEDEO, a on pored 17 godina mlađe izgleda kao APOLON

Mnogi se pitaju kako Džordž Kluni tretira ženu budući da važi za jednog od najvećih džentlmena.

Ljubav
Autor:
NIKO NE TRETIRA ŽENU BOLJE OD DŽORDŽA KLUNIJA: Kažu da je naglo OSEDEO, a on pored 17 godina mlađe izgleda kao APOLON
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski srcelomac i potvrđeni neženja zaljubljuje se u atraktivnu advokaticu, i na kraju, njih dvoje stvaraju savršenu porodicu. To je vrsta ljubavne priče koju biste očekivali da vidite u filmskoj bajci, a ipak je nekako za samo pet kratkih godina postala prava životna romansa Amal i Džordža Klunija. Evo priče o tome kako se posvećeni duo upoznao, zaljubio i izgradio zajednički život.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upoznali su se preko prijatelja — u Džordžovoj kući.

Ljudi kažu da prava ljubav pronađe put do vas, ali izreka retko kada je tako bukvalna kao što se ispostavilo za Džordža i Amal. Par se upoznao u kući glumca na jezeru Komo u julu 2013, kada je zajednički prijatelj svratio na putu za Kan sa Amal u pratnji. U jednako sudbonosnom preokretu, zvezdini roditelji su tada bili i kod njega, pa je Amal upoznala porodicu Kluni istog dana kada je upoznala sadašnjeg supruga.

Džordž, koji je tada imao 52 godine, stekao je reputaciju jednog od najpovoljnijih holivudskih neženja sa istorijom zabavljanja, uključujući poznate ličnosti poput Keli Preston i Stejsi Kejbler, ali očigledno je bilo nečeg posebnog u njegovoj vezi sa renomiranim advokatom za ljudska prava.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Primio sam poziv od mog agenta koji je rekao: 'Upoznao sam ovu ženu koja dolazi u tvoju kuću, za koju ćeš se oženiti'", rekao je Džordž.

Njih dvoje su se odmah zaljubili, dopisivali su se nekoliko nedelja pre nego što je romansa zaista procvetala.

"Poslala je neke slike iz vremena kada je bila ovde, a mi smo pisali jedno drugom, slali e-poštu, razgovarali, uglavnom o tome šta se dešava u životima jedno drugom", rekao je on.

Džordž Kluni, Amal Kluni, Amal i Džordž Kluni
foto: Profimedia

Njihov prvi sastanak je bio istorijski.

Prvi zvanični sastanak dua došao je u oktobru 2013. kada je Džordž pozvao Amal, koja je živela u Londonu, da ga poseti u čuvenom studiju Abbei Road (najpoznatiji kao kuća za snimanje Bitlsa) dok je on nadgledao muziku za njegov film iz 2014.

Amal je bila previše šokirana da kaže "da" kada je Džordž zaprosio.

U početku to je bio šok za sve. Njeni roditelji su se pitali kakve su njegove namere, a Amal ih je uveravala da je sigurna da će sve biti u redu jer se oni zabavljaju već neko vreme.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Nakon višemesečnog planiranja Džordž je pozvao Amal na večeru 28. aprila 2014, sakrivši verenički prsten od 7 karata u kutiji upaljača koju je Amal koristila da osvetli sto sa svećama.

"Uradio sam sve , kleknuo sam pred nju i čekao pesmu o ljubavi, a onda joj postavio pitanje. Bila je šokirana, samo je gledala unezvereno u prsten govoreći 'O, moj Bože.' 20 minuta dok sam klečao, čekajući da ona kaže da, jer je bila tako šokirana" - ispričao je Džordž jednom prilikom.

Venčali su se na intimnoj venecijanskoj ceremoniji u septembru 2014, samo godinu dana nakon prvog sastanka.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

"Nikome drugom nismo rekli da ćemo to da uradimo", rekao je Kluni jednom prilikom.

Okruženi porodicom i nekoliko poznatih prijatelja par se venčao na privatnoj ceremoniji u luksuznom letovalištu Aman Canal Grande u Veneciji.

1 / 14 Foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Deca nisu bila deo njihovog prvobitnog plana.

"To nikada nije bio deo mog plana. Nismo to planirali. Nikada nismo pričali o tome sve dok se nismo venčali. Postojala je pretpostavka da ih ne želimo. A onda, posle venčanja, jednostavno smo osetili da smo imali veliku sreću, oboje, i trebalo bi da podelimo svu sreću koju imamo. Izgledalo bi samocentrično da to samo pripada nama", rekao je Džordž, objašnjavajući svoj stav o očinstvu.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Kada je Amal zatrudnela 2016. godine, presrećni par je dobio dodatno iznenađenje, u vidu blizanaca. Deca su već uveliko porasla, a mnogi komentarišu kako je Kluni zadržao imidž najboljeg frajera uprkos tome što su ga godini stigle. Seda kosa jedino odaje da je glumac ostario, a činjenica da pored sebe ima 17 godina mlađu suprugu čini da i on izgleda tako.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs