JOVANA JE 20 GODINA MLAĐA OD VODITELJA: Supruga Dragana Marinkovića Mace je žena koja je preživela tešku situaciju

Dragan Marinković Maca u braku je skoro 6 godina, a njegova atraktivna izabranica mlađa je od njega 20 godina

Celebrities
Autor:
JOVANA JE 20 GODINA MLAĐA OD VODITELJA: Supruga Dragana Marinkovića Mace je žena koja je preživela tešku situaciju
Dragan Marinković Maca, Foto: preentscreen/Youtube

Dragan Marinković Maca, poznati voditelj i glumac čije ime je sinonim za šarm i duhovitost na domaćem televizijskom ekranu, već skoro šest godina uživa u bračnoj sreći sa svojom atraktivnom suprugom, Jovanom Milić. Ovaj izuzetno popularni medijski lice našlo je svoju srodnu dušu u osobi koja je dve decenije mlađa od njega.

Jovana Milić, po zanimanju frizerka, osoba koja je retko viđena u javnosti i koja se nije eksponirala pred kamerama, postala je Macina izabranica, i to brzinom koja je iznenadila mnoge. Nakon samo četiri meseca veze, par je hrabro koračao pred matičara, što je bilo posebno zanimljivo jer je Maca ranije, nakon razvoda iz prethodnog braka, javno izjavio da se više nikada neće odlučiti za brak.

Ova neobična ljubavna priča nije ostala neprimećena, a fanovi su se obradovali kada su na društvenim mrežama mogli videti nekoliko zajedničkih fotografija ovog para. Na Macinom Instagram profilu mogu se videti trenuci sreće i ljubavi koje dele, a te slike svedoče o dubokoj i iskrenoj vezi koju su izgradili.

Dragan Marinković Maca, čiji je humor osvojio srca mnogih, i Jovana Milić, sa svojom diskretnošću i šarmom, čine par koji je dokazao da se ljubav ne vezuje za broj godina ili prepreke koje život može postaviti pred nas. Njihova priča inspiriše i podseća nas na to da prava ljubav ne poznaje granice i da se ona može naći u najneočekivanijim trenucima i osobama.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca i Jovana još uvek nemaju svoju decu, ali je istakao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima koji su još uvek maloletni. Takođe, komičar je otkrio kako mu je velika da želja da jednog dana ima veliku porodicu i mnogo dece.

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs