MUŽ JOJ SE UBIO, A BIVŠI VERENIK NAPRASNO UMRO: Svi se pitaju kako ova žena idalje ovako DOBRO izleda posle svih NESREĆA

Šejn Vorn, legendarni kriket igrač i nekadašnji verenik glumice Elizabet Harli, iznenada nas je napustio u svojoj 52. godini

Celebrities
19:41h Autor:
MUŽ JOJ SE UBIO, A BIVŠI VERENIK NAPRASNO UMRO: Svi se pitaju kako ova žena idalje ovako DOBRO izleda posle svih NESREĆA
Elizabet Harli, Foto: Instagram / Elizabethhurley1

Šejn Vorn, slavna legenda kriketa i nekadašnji verenik ikoni britanskog glumišta, Elizabet Harli, iznenada nas je napustio u svojoj 52. godini. Tragična vest o njegovoj preranoj smrti potresla je mnoge, a prema zvaničnim izveštajima, uzrok ove nenadane tragedije bio je srčani udar.

Elizabet Harli
foto: Profimedia

Šejn Vorn će ostati upamćen ne samo po svojim izvanrednim dostignućima u svetu kriketa, već i po njegovoj medijski propraćenoj romansi sa slavnom britanskom glumicom Elizabet Harli. Njihova veza je bila izvor neprestane pažnje javnosti i medija, te su mnogi pratili njihovu priču s interesovanjem i znatiželjom.

Nakon što je objavljeno da je Šejn preminuo, Elizabet Harli se obratila svojim obožavaocima putem društvenih medija. Na svom Tviter profilu napisala je jednostavnu, ali dirljivu poruku: "Kao da je Sunce zauvek zašlo iza oblaka. Počivaj u miru, moj voljeni." Ovaj emotivni iskaz tuge otkriva koliko ju je Šejnov gubitak duboko pogodio.

Šejn Vron
foto: Profimedia

Međutim, život Elizabet Harli nije bio blag prema njoj kada je ljubav u pitanju. U njenoj emotivnoj prošlosti ostali su tragovi muškaraca koji su je povredili i onih koji su prerano preminuli. Jedan od najkontroverznijih trenutaka bio je onaj kada je glumačka zvezda Hju Grant prevario Liz Harli sa prostitutkom, što je izazvalo medijski skandal. Takođe, tokom kratke romanse s milionerom i producentom Stivom Bingom, Elizabet je postala majka. Nažalost, Stiv Bing je preminuo pre dve godine nakon što je izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata zgrade, ostavljajući trag tuge i šoka.

Ovaj niz emotivnih izazova i gubitaka jasno pokazuje da je Elizabet Harli prolazila kroz turbulentne faze u svom ljubavnom životu. Ipak, istovremeno svi ovi događaji otkrivaju njenu neiscrpnu snagu i otpornost.

I dalje se svi pitaju kako ova žena uspeva tako dobro da izgleda posle svih nesreća.

Emotivna veza između Elizabet Harli i Hjua Granta ostala je upamćena kao jedna od najdugovečnijih u svetu zabave - trajala je čak 13 godina. Da li je sam taj broj predstavljao neku vrstu sudbinskog upozorenja, možemo samo nagađati, ali par se na kraju razišao. Ono što je posebno zanimljivo jeste da su to učinili bez buke, skandala ili medijskog senzacionalizma. Štaviše, ostali su u izuzetno prijateljskim odnosima, što se možda najbolje ogleda u činjenici da je Hju Grant postao kum Elizabetinog sina Demijana, koji je rođen iz njenog braka sa milionerom Stivom Bingom.

Elizabet Harli
foto: Profimedia

Međutim, ono što će se zauvek pamtiti i odzvanjati u javnosti kada se spomenu imena ovog nekadašnjeg glumačkog para jeste skandal iz 1995. godine, koji je bio jedan od najeksplozivnijih trenutaka u njihovoj vezi. Ovaj incident je doveo do medijske histerije i šokirao javnost, jer se ticalo Hjua Granta, tadašnjeg holivudskog srcolomca, i njegove veze sa prostitutkom po imenu Divijan Braun.

Skandal je buknuo kada su novinari došli u posed policijskog izveštaja koji je detaljno opisivao trenutak kada su službenici zatekli par u kompromitujućem položaju u Hjuovim kolima, parkiranim na Sanset bulevaru u Los Anđelesu. Izveštaj je navodio da je Divijan Braun izvodila oralni seks nad Hjuom Grantom.

"Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan. Jedna stvar je vodila ka drugoj", objasnio je tom prilikom.

Elizabet je oprostila Grantu, ali su na emotivni odnos stavili tačku 2000. godine.

Elizabet Harli
foto: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bing, producent i otac sina Damiana, nije bio voljan da prizna očinstvo. Naime, godinu dana nakon što je započela romansu sa producentom Stivom Bingom, glumica je ostala trudna, što je rezultiralo rođenjem njenog sina Demjana. Međutim, Bing je dugo odbijao da prizna očinstvo deteta. Situacija je eskalirala do tačke da je bila potrebna DNK analiza da bi se zvanično utvrdilo ko je detetov biološki otac.

Nakon analize, potvrđeno je da je Stiv Bing biološki otac Demjana i da je dužan da plaća alimentaciju za izdržavanje sina. Nakon ovog događaja, tragedija je zadesila porodicu. Stiv Bing je, nakon što je dugo patio od depresije, 22. juna 2020. skočio sa 27. sprata i nažalost izgubio život.

"Tužna sam jer moj bivši Stiv više nije sa nama. Ovo je strašan kraj. Zajedno smo proveli srećna vremena i stavljam ove fotografije jer, iako je bilo i teških trenutaka, važne su dobre uspomene na dobrog, ljubaznog čoveka. U poslednjih godinu dana ponovo smo postali bliski, a poslednji put smo razgovarali kada je naš sin napunio 18 godina. Ovo su vesti koje razaraju dušu i zahvaljujem se svima na lepim porukama podrške," napisala je Elizabet.

Ova vest duboko je potresla glumicu i javnost koja je pratila njihovu priču. U tuzi, glumica se oglasila na svom Instagram profilu i ispod zajedničke fotografije napisala emotivnu oproštajnu posvetu, izražavajući tugu zbog tragičnog gubitka. Uprkos svim ljubavnim nedaćama i tragedijama koje je doživela, britanska glumačka zvezda utehu i sreću pronalazi u svom 20-godišnjem sinu Demijanu.

Demijan je uspešan u svetu manekenstva i privlači pažnju svojim neodoljivim izgledom koji podseća na njegovu slavnu majku. Očigledno je da je veza između majke i sina jaka, iako su prošli kroz mnoge poteškoće, a Demijan je posle svih tih turbulentnih događaja postao svetlo u životu glumice.

Ipak, utehu i sreću od svih ljubavnih nedaća i tragedija britanskla glumačka zvezda pronalazi u svom 20-godišnjem sinu Demijanu koji uspešno pliva u vodama modelinga i neodoljivo likom podseća na svoju slavnu majku.

Inače, Demijan i Liz su nerazdvojni i često provode vreme zajedno, a on čak i fotografiše svoju majku u toplesu! Njihov odnos je neretko tema tabloida u Velikoj Britaniji, a u više navrata je okarakterisan kao "neprimeren" i "bizaran". Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao "veoma čudan".

"Kako sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog", rekla je ona svojevremeno i dodala da je Demijan njena srodna duša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs