SPAVAO JE SA NAJLEPŠIM SRPKINJAMA, ALI JE GLAVU IZGUBIO ZA HRVATICOM: Ono što mu je bivša rekla i danas se prepričava

Glumac Sergej Trifunović je opet došao u žižu interesovanja zahvaljujući skandalu, a mi se prisećamo i njegovog ljubavnog života.

Celebrities
17:31h Autor:
SPAVAO JE SA NAJLEPŠIM SRPKINJAMA, ALI JE GLAVU IZGUBIO ZA HRVATICOM: Ono što mu je bivša rekla i danas se prepričava
On je jedan od naših najintrigantnijih glumaca., Foto: printscreen/youtube/ NOVA S

Sergej Trifunović je osim velikog glumačkog talenta poznat i po skandalima.

Tako je bilo i juče kada je na graničnom prelazu Bajakovo na izlasku iz Hrvatske kažnjen sa 1.500 evra i zabranjen mu je ulazak u zemlje Šengena na godinu dana. Glumac tim povodom oglasio na svom Instagram profilu:

„Još uvek me drndaju, evo me ovde u policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povocu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi…“, rekao je Trifunović za hrvatski list.

Iako uveliko gazi 6. deceniju života, Sergej Trifunović se nije još skrasio. Često je proglašavan za najpoželjnijeg neženju. Mediji su ga povezivali sa Natašom Bekvalac, Marinom Perazić, Marijom Karan, Majom Mandžukom, Katarinom Žutić, Mirjanom Joković, itd.

2006. godine je imao romansu sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko, a ponovo su počeli da se viđaju četiri godine kasnije.

Krajem 2008. godine je bio u vezi sa Anom Vučelić, ćerkom bivšeg visokog funkcionera Socijalističke partije Srbije Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Raskinuli su u septembru naredne godine.

Još uvek nije potvrđeno sa kim se trenutno viđa.

Iako su ga jedno vreme povezivali upravo sa Natašom Bekvalac, ta priča je dobila sasvim drugi epilog kada su se javno "zakačili" dok je Sergej vodio jednu zabavnu emisiju a novosadska barbika gostovala u istoj.

Tom prilikom mu je pevačica u emisiji rekla: „Zbog da jedeš go*na“.

Sergej je rođen 2. septembra 1972. godine u Mostaru. Danas živi i radi u Beogradu. Sergej i njegov mlađi brat Branislav su talenat za glumu nasledili od oca Tomislava koji se takođe bavio ovom profesijom. Majka Slobodanka je pravnica.

Odrastao je u Kruševcu i Užicu, a 1990. godine je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Nakon četiri godine je diplomirao, a 2009. godine je postao asistent na katedri za glumu. Studirao je sa Natašom Ninković, Nebojšom Glogovcem i Vojinom Ćetkovićem, prenosi Biografija.com

Filmografija

1993. godine je imao sporednu ulogu Tome Hadžića u filmu „Raj“.

1995. godine je dobio prvu ulogu na velikom platnu u filmu Gorana Paskaljevića, „Tuđa Amerika“. Sergej je bio Lukas, emigrant koji je ostvario američki san. Takođe se pojavio u filmu „Ubistvo sa predumišljajem“ u kome je glumio oficira Krsmana Jakšića.

1998. godine mu je dodeljena glavna uloga Albanca Miljaima, plaćenog ubice koji radi za mafiju i zaljubljuje se u Srpkinju Adrijanu. Nakon „Stršljena“, usledio je srpsko-američki film „Spasitelj“ („Savior“) u kome mu je partner bio američki glumac Denis Kvejd (Dennis William Quaid). U filmu „Bure baruta“ je glumio otmičara autobusa. 1999. godine je, zahvaljujući odličnom znanju engleskog jezika, tumačio glavnu ulogu Dragana u francuskoj drami „Ljubavnici“ („Lovers“). Odbio je da se pojavi u filmovima „Bad company“ i „Birthday girl“ sa Nikol Kidman.

2001. godine je dobio ulogu u američkom filmu „Tri sata posle ponoći“ („3 AM“). Bio je Pop u komediji „Munje“.

2002. godine je nakratko prekinuo karijeru zbog vojnog roka koji je služio u Petrovaradinu.

2003. godine je glumio tihog ludaka u filmu „Profesionalac“ koji je u tom periodu bio jedno od najboljih ostvarenja van engleskog govornog područja. Takođe je bio Crni Gruja u istoimenoj seriji koja pravi parodiju na srpsku istoriju i njene velikane. Sergej je pokušao da nastavi karijeru u Americi pa ga je u drugoj sezoni zamenio Nenad Jezdić.

2004. godine je imao jednu od glavnih uloga u komediji „Kad porastem, biću kengur“. Otac Tomislav je glumio njegovog oca. 2005. godine je bio čovek sa nogama u lavoru u filmu „Pogled sa Ajfelovog tornja“ i bivši specijalac JNA, Vanja Novaković, u niskobudžetnom američkom filmu „Ljubav“ („Love“).

2006. godine se pojavio u više ostvarenja: „Karaula“, „Aporija“, „Uslovna sloboda“, „Sve džaba“ i „Spavačka ćelija“ („Sleeper cell“).

2007. godine je u američkom filmu „Sledeće“ („Next“) glumio gospodina Vajta, menadžera Kocku u seriji „Bitange i princeze“ i Branka Radičevića u filmu „Maska“.

2008. godine mu je dodeljena uloga Željka Ražnatovića Arkana u filmu „Turneja“. U američkom filmu „War inc“ je imao sporednu ulogu sina diktatora izmišljene zemlje. Želeo je da glumi u najskupljem srpskom filmu „Sveti Georgije ubiva aždahu“, ali se kreativno mimoišao sa rediteljem Srđanom Dragojevićem.

2009. godine je tumačio uloge Benija u srpsko-američkom filmu „Srpski ožiljci“ („Serbian scars“) i porno producenta Vukmira u „Srpskom filmu“. Počeo je snimanje serije „Ono kao ljubav“ u kojoj je bio Džoni, konobar i muzičar u pokušaju.

2010. godine je bio Anđelko Komatina u filmu „Montevideo, Bog te video!“.

2013. godine je dobio ulogu Enesa u filmu „Falsifikator“. 2014. godine je imao jednu od glavnih uloga u filmu „Mali Budo“. Pozorišne predstave u kojima se pojavio su: „Bure baruta“, „Šine“, „Porodične priče“, „Prokleta avlija“, „Tvrđava“, „Voz“, i mnoge druge.

Sergej važi za jednog od najintrigantnijih glumaca. U privatnom životu je veoma aktivan oko raznih humanitarnih akcija. Društveni profili su mu prepuni poziva za pomoć ljudima koji su u nevolji.

Mnogo puta se našao u žiži javnosti i zbog negativnih stvari, a neki od razloga su:

  • nošenje majice sa likom bivšeg ratnog generala Jovana Divljaka, ipak kasnije je objasnio da nije imao pojma ko je na majici koju su mu dali u po noći;
  • gledanje utakmice između Portugala i Francuske na Exit-u gde se ponašao kao da je u svojoj dnevnoj sobi;
  • nasrtanje na devojku Nemanje Pavlova, pobednika „Survivor“-a, pri čemu je dobio batine;
  • svađa sa Goranom Ilićem, čovekom za koga je Sergej tvrdio da ga je izujedao, a paparaci su ga uslikali bez ijedne ogrebotine;

Na čelu je fondacije „Podrži život“ koja se bavi humanitarnim radom. Angažuje se u prikupljanju sredstava za pomoć oboleloj deci.

U aprilu 2013. godine je gostovao na televiziji B92 u emisiji koja je posvećena „Velikom bratu“ i apelovao je na ljude da se okanu rijalitija i da pomognu devojčici Tijani Ognjanović kojoj je trebala transplantacija srca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs