ZBOG VELIKOG SKANDALA SRBIJA JOJ SE SMEJALA, ZATVOR IZBEGLA ZA DLAKU: Zavela bogatog, a kumovala joj žena OVOG KOŠARKAŠA

Mina Milenković je posle skandala promenila život iz korena, ovog leta se i udala, a kumovala joj je prelepa koleginica i supruga košarkaša Nedovića.

Celebrities
17:11h Autor:
ZBOG VELIKOG SKANDALA SRBIJA JOJ SE SMEJALA, ZATVOR IZBEGLA ZA DLAKU: Zavela bogatog, a kumovala joj žena OVOG KOŠARKAŠA
Gde je sada Mina Milutinović?, Foto: Printscreen Instagram - Mina Milutinović

Mina Milenković, manekenka koja je lažirala spostvenu otmicu, bila je sve uspešnija u svetu mode, a potom joj je skandal zbog, kako se tada pisalo, ljubavne veze, promenio tok života. Međutim, Mina se ovog leta udala sa Italijana, dok je venčanje bilo kao iz snova. A kuma joj je bila upravo koleginica Mina Milutinović, koja već dugo godina uživa u ljubavi sa našim košarkašem Nemanjom Nedovićem.

Iako je bila glavni akter skandala koji je podigao celu Srbiju na noge, takvo ponašanje je pripisala mladosti.

“Imam osećaj kao da ja i nisam bila glavni akter te priče. Bilo, prošlo i ne ponovilo se. Verujem da i druge devojke zbog ljubavi prave slične gluposti, ali da ih zbog medijske neeksponiranosti niko ne osuđuje i o njima se ne priča. Drago mi je ako je ova moja priča bila poučna drugim ženama da nipošto ne rade slične stvari. Na svu sreću, imam samo dvadeset godina, pa moje neprimereno ponašanje pripisujem mladosti i ludosti. Bio je to za mene trenutak slabosti i mogu da se zakunem da se nikada neće ponoviti”, zaključuje 20-godišnja manekenka.

Kako je Mina lažirala otmicu?

Manekenka Mina Milenković je napravila pravu pometnju u javnosti 2013. godine kada je izbio haos zbog lažnog prijavljivanja fizičkog napastvovanja, a kasnije se ispostavilo da je Mina sve izmislila da bi privukla pažnju bivšeg dečka. Povod takvo ponašanje je bio kraj dvogodišnje veze sa menadžerom jednog beogradskog splava, koji, čini se, nije prohvatala tada na pravi način.

Potraga za njom je trajala 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu izrežirala upravo sama Mina. Nakon što ju je policija odvela u Urgentni, Mina je rekla da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da njene tvrdnje nisu tačne, posle čega je priznala da je sve izmislila.

Mina Milenković
foto: Facebook / Mina Milenkovic

Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora.

Brak sa Italijanom

Vratila se normalnom životu, povukla se iz javnosti i završila studije. A danas je udata žena za jednog Italijana, o kojima mnogi pišu da je vrlo bogat. Prelepo venčanje su organizovali ovog leta, a Mina je blistala, te nije skidala osmeh sa lica.

Veselje je upriličeno na jednom ranču, mlada je imala dve venčanice, jednu od suve čipke, usku i sa golim leđima, a veo od dva metra je bio kao šlag na tortu.

Belo cveće, kristalne čaše, biseri, mnoštvo sveća, mladenačka torta od pet spratova, kao i ostatak magične dekoracije, ostavili su sve bez teksta.

Prelepa kuma

Kuma na venčanju bila joj je koleginica i najbolj drugarica Mina Milutinović, koja je pre nekoliko godina postala supruga našeg poznatog košarkaša Nemanje Nedovića.

Naime, ova prelepa dama je plenila harizmom na modnim pistama širom sveta, a nedavno se ostvarila i u ulozi mame, te uživa u odgajanju ćerkice Talije. Sa Nemanjom već deceniju uživa u prelepoj ljubavnoj vezi bez ikakvih skandala, a jedno drugom su ogromna podrška u svemu.

"Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa "Golden stejt voriorsima" na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno", otkrila je Mina kako su se upoznali za magazin "Gloria".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs