NAJBOGATIJI FUDBALER DOVEO DEVOJKU NA JADRAN: Ostavio boginju lepote zbog hostese, ni ona u kupaćem "nije za bacanje"

Bivši fudbaler nije jedini bogataš koji leto provodi na lepom Jadranskom primorju

Celebrities
10:31h Autor:
NAJBOGATIJI FUDBALER DOVEO DEVOJKU NA JADRAN: Ostavio boginju lepote zbog hostese, ni ona u kupaćem "nije za bacanje"
Šakira, Foto: GMB/SP / The Photo One / Profimedia

Žerard Pike i njegova nova partnerka Klara trenutno uživaju u zasluženom odmoru na predivnom Jadranu, tačnije na otoku Lopudu, nedaleko od Dubrovnika.

Fotoaparati su zabeležili njihove trenutke opuštanja dok su krstarili na jahti, uživali u kupanju i sunčanju, pokazivali svoje veštine na dasci za surfanje te istraživali morske dubine ronjenjem.

Uz njih se u ovoj idiličnoj hrvatskoj destinaciji nalazi i Pikeova porodica, pa su zajedno na odmoru veselo društvo. Žerardovi roditelji su se pridružili paru na odmoru, zajedno s Žerardovim bratom Markom Pikeom i njegovom suprugom Marijom Valas.

Paparaci španjolskih medija, Žerarda i Klaru su nedavno uvhatili na plaži.

Njegova izabranica, zbog koje je ostavio Šakiru, dobila je mnogo kritika na račun isfotošopiranih slika koje su se pojavile u medijima.

"Ako već plaćaš paparace da ti sređuje telo, mogla si to da uradiš sa nekim profesionalcima".

Klara je dobila prozivke zbog fotografije gde stoji na surf dasci u kupaćem kostimu dok vesla, dok Žerad sedi na njoj.

Prema izveštajima španskih medija, Žerard i Klara nedavno su započeli zajednički život.

Žerar Pike
foto: Printscreen Youtube/ MARCA

Podsetimo, javnost je bila iznenađena vestima o prekidu veze između Šakire i Žerara Pikea u junu prošle godine, nakon gotovo 12 godina zajedničkog života. Iako se činilo da par uživa u srećnom porodičnom životu sa svoje dvoje dece, kasnije se saznalo da to nije bio slučaj.

Nakon zvaničnog raskida, otkrivene su mnoge tajne iz Žerardovog života, uključujući i njegovu nevernost prema pevačici. Bivši fudbaler brzo je priznao vezu sa Klarom, studentkinjom koja je čak 11 godina mlađa od njega i radila u njegovom PR timu, a dodatni džeparac zarađivala tako što je radila kao hostesa.

Šakira
foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Roberto Garsija, bivši dečko jedne od Šakirinih sestara, rekao je za španski medij EsDiario da su problemi između kolumbijske zvezde i fudbalera navodno počeli zbog novca, a ne zbog fudbalerove prevare, kako se pisalo.

Garsija je rekao da je Žerar od Šakire tražio zajam kako bi mogao da ga uloži u druge poslove. Međutim, pevačica je odbila da mu pozajmi novac jer su joj roditelji sugerisali da to ne bi trebalo da radi.

"Prema onome što mi je rekla jedna njima vrlo bliska osoba, između njih dvoje postoji ekonomski problem. Navodno je Pike od Šakire tražio novac za različite investicije, a Šakirina porodica je odbila da ga da. Oni ne mešaju svoj novac, a porodično bogatstvo drže na 50 odsto", rekao je Roberto Garsija.

Roberto takođe tvrdi da pevačica nikada nije imala nameru da se uda.

"Šakira se fokusirala na Pikea jer joj se sviđalo da bude otac njene dece. Znala je da se nikada neće udati za njega", dodao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs