ALBANKA OTKRILA KAKO RASPLAMSAVA STRAST U KREVETU, IZGLEDA DA SRBI SVE RADE POGREŠNO: Nateraće vas da ovo menjate ODMAH

Dua Lipa je otvoreno pričala o intimnim odnostima, nagrašavajući da to ne bi trebalo da bude tabu tema.

Celebrities
13:47h Autor:
ALBANKA OTKRILA KAKO RASPLAMSAVA STRAST U KREVETU, IZGLEDA DA SRBI SVE RADE POGREŠNO: Nateraće vas da ovo menjate ODMAH
Dua Lipa o intimnim odnosima, Foto: Profimedia

Svetska zvezda Dua Lipa (28), koja je poreklom sa Kosova i Metohije, neretko svojim stavovima šokira javnost, a ovoga puta je otvoreno pričala o intimnim odnosima. Čuvena Albanka je otkrila kako ona rasplamsava strast u krevetu i šta morate preduzeti, kako vam ne bi postalo dosadno i monotono.

Dua Lipa
foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ističe da je, zapravo, tajna u vrlo jednostavnoj stvari, a to je - iskrena komunikacija sa partnerom, ali ne u spavaćoj sobi. Naime, Lipa smatra da parovi moraju da razgovaraju o svojim željama i navikama u krevetu, jer jedino tako veza može i da uspe.

- Potpuno je bizarno ne razgovarati sa partnerom o tome šta mu se sviđa, a šta nikako ne vole u krevetu. Buđenje varnica u krevetu može samo da vas dodatno približi sa partnerom. Mislim da je važno da normalizujemo razgovor o intimnim odnosima i da slobodnije pričamo o njemu, kako bismo mogli da se oslobodimo krivice i srama koji ga okružuju - otkrila je u svom podkastu.

1 / 7 Foto: Profimedia

A potom se osvrnula i na to šta je presudno da ljubav bude trajna.

- Ključ trajne ljubavi je u pronalaženju zabave jedno u drugom. Morate da budete uzbudljivi, dok učenje novih stvari o svom partneru nikada ne bi trebalo da nestane - zaključila je pevačica.

Iako u Srbiji intimni odnosi i dalje važe za tabu temu, te se neretko dešava da je ljudima neprijatno da pričaju o tome, i naš poznati urolog dr Aleksandar MIlošević više puta je isticao koliko je komunikcija važna u samom odnosu, a koliko se godinama unazad izgubila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs