UROLOG ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ RAZREŠIO DILEMU JEDNOM ZAUVEK: "Ovo je normalna veličina muškog polnog organa"

Urolog dr Aleksandar Milošević uvek otvoreno i stručno govori o "škakljivim" temama o kojima se godinama samo šaputalo

Saveti stručnjaka
Autor:
UROLOG ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ RAZREŠIO DILEMU JEDNOM ZAUVEK: "Ovo je normalna veličina muškog polnog organa"
Dr Aleksandar Milošević, Foto: Printscreen Youtube / Koreni TV

Veličina muškog polnog organa uvek je bila tabu. Čak i kada se muškarci hvale obdarenošću, ne zna se tačno koja je dužina polnog organa u pitanju.

Na tu temu, prošle godine je otvoreno pričao urolog dr Aleksandar Milošević koji je jednom za svagda rešio dilemu o tome kolika je zapravo normalna veličina penisa:

"Penis od 7 centimetra je donja granica kada pričamo o normalnim veličinama, a gornja granica veličine penisa je od 16 do 17 centimetara. Normalna veličina muškog polnog organa kod evropskog muškarca je 14 centimetara, kod Afroamerikanaca je koji centimetar veći, a kod muškaraca sa Istoka koji centimetar manje."

dr Aleksandar Milošević
foto: Pritnscreen/youtube/happy

Iako je želja većine muškaraca da imaju veliki polni organ, Doktor Milošević je još naveo da je imao pacijente koji su imali penis preko 17 centimetara pa su pristupili operaciji smanjenja na optimalnu veličinu od 13 centimetara.

Govoreći o seksualnom činu, koliko dugo treba da traje i koliko često treba da se dešava, dr Milošević je i ovde otvorio neke tabu teme:

"Dokazalo se da je žena potencijalno mnogo jača seksualno. Za orgazam ženi treba 2,5 minuta, a muškarcu treba 4 minuta.

Što se tiče brojnost seksualnih odnosa to je individualna svar. Ako je uspešan seksualni odnos, ako su oboje zadovoljeni, dovoljno je jedan seksualni odnos godišnje."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs