OVE NAŠE PEVAČICE IMAJU NAJLUĐE INTIMNE ODNOSE: Ona najbolji orgazam imala na stepeništu, 1 priznala da je BAŠ PERVERZNA

Pojedine poznate dame imaju veoma zanimljive intimne odnose i otvoreno pričaju o tome!

Celebrities
16:28h Autor:
OVE NAŠE PEVAČICE IMAJU NAJLUĐE INTIMNE ODNOSE: Ona najbolji orgazam imala na stepeništu, 1 priznala da je BAŠ PERVERZNA
Kakve intimne odnose najviše vole naše poznate dame?, Foto: Printscreen/Instagram/Bekvalceva

Većina poznatih dama izbegava da priča o intimi, posebno ne voli da deli detalje iz spavaće sobe! Međutim, pojedine žene sa naše javne scene i te kako otvoreno pričaju o svemu, smatrajući da je to sastavni deo života i da ne bi trebalo da postoje tabu teme. Tako se neke njihove izjave već godinama pamte i prepričavaju, a evo koje su imale najzanimljivije iskustvo!

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić jedne noći tokom medenog meseca toliko je bila glasna da je razbudila goste hotela u kom je odsedala s tadašnjim suprugom reperom Stefanom Đurićem Rastom. A pojedine osobe iz susednih soba su se žalile na buku koja dolazi iz njihove sobe, pisali su pre par godina domaći mediji.

Ana Nikolić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara jednom prilikom priznala je da je upražnjavala seks čak pet puta dnevno.

Dara Bubamara
foto: Kurir / Damir Dervišagić

„Mnogo sam slobodna i perverzna, ali neću mnogo da pričam o tome, ipak moram barem malo privatnosti da zadržim za sebe. Zasad dobro prikrivam ljubavni život, nadam se da će tako i ostati. Nešto ipak treba sačuvati od javnosti radi sopstvene sreće i mira“, rekla je pevačica.

Brankica Sebastijanović

Nekadašnji glumački par Brankica Sebastijanović i Miloš Biković tokom četvorogodišnje veze nisu upražnjavali seks, a glumica je jednom prilikom spomenula da se „čuva za brak“.

Brankica Sebastijanović
foto: Kurir/Dragana Udovičić

„Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše“, rekla je Brankica.

Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović 2018. godine za jedan domaći portal dala je intervju u kom je otkrila neke pojedinosti iz svog seksualnog života.

Tada je govorila o omiljenim pozama, o najčudnijem mestu na kom je vodila ljubav, ali i o tome kako je spavala s devojkom.

1 / 7 Foto: Kurir / Dragan Kadić

„Tačno je da sam spavala sa devojkom i mislim da tu nema ničeg čudnog. Naprotiv, smatram da nema ničeg lepšeg, nego kad dve devojke vode ljubav. Provele smo se vrhunski“, rekla je Milica.

Eva Ras

Glumica Eva Ras otvorila je dušu i rekla da je dugo vremena verovala da je njen suprug zbog prevelike doze seksa imao infarkt.

Eva Ras
foto: Privatna Arhiva

„Putovala sam u Budimpeštu tog jutra kada je moj muž umro. Celu noć nismo spavali nego smo vodili ljubav. Ujutru sam čula da je umro. Mislila sam da je preminuo jer smo se mnogo seksali i da je zato imao infarkt“, rekla je glumica koja je dodala da je u mladosti svaki slobodan trenutak koristila da upražnjava seks.

Suzana Mančić

Nekadašnja LOTO devojka priznala je da je imala seks na najneobičnijim mestima, a da je najbolji orgazam doživela na stepeništu. Suzana je otkrila da je probala seks u senu, u moru, na haubi i na njivi, piše abronosa.rs.

Suzana Mančić
foto: Printscreen Instagram - suzanamancicofficial

„Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima to preporučujem jer je bilo veoma uzbudljivo i strastveno. Ništa mi nije smetalo, ništa me nije žuljalo, toliko je bilo lepo“, priznala je Suzana.

Seka Aleksić

Seka Aleksić je svojevremeno sa suprugom Veljkom Piljikićem, gostujući u jednoj talk šou emisiji pričala o svojim seksualnim navikama, a tada je spomenula da njihov seks traje oko dvadesetak minuta, a takođe je otkrila da joj seks pomaže da održava dobru liniju.

Vesna Vukelić Vendi

Pevačica Vesna Vukelić Vendi pre nekoliko godina priznala je da je doživljavala intelektualne orgazme sa jednim domaćim političarom, te da su se stalno mazili i čitali Dekarta i Spinozu pre nego što bi započeli seks.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/Bekvalceva

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je izjavila da bi radije imala seks nego čitala knjigu.

„Kad bi mi neko ponudio da biram da li bih na moru imala seks ili čitala knjigu, izabrala bih ovo prvo. Seks je efektniji, kraće traje i ne zamara mozak“, rekla je pevačica.

Goca Tržan
foto: Antonio Ahel/ATA

Goca Tržan

Pevačica ističe da živi u slobodnom i opuštenom braku sa Rašom, te nemaju potrebe da uhode jedno drugo.

- Kako ulaziš u neke godine, gledaš da ti bude brzo, jednostavno i lako. Ove udarače od četiri sata ne mogu da podnesem. Ti što misle nešto, nemaju pojma - rekla je nedavno Goca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs