BIO JE PONOS SRBIJE, IMAO JE IDEALAN BRAK, A SMRT SUPRUGE GA JE DOTUKLA: Utehu je pronašao u njenoj bliskoj prijateljici

Ljubavni život Igora Milanovića je kao scenario za film, imao je prelep porodični dom, a preko noći je sve izgubio.

Celebrities
15:27h Autor:
BIO JE PONOS SRBIJE, IMAO JE IDEALAN BRAK, A SMRT SUPRUGE GA JE DOTUKLA: Utehu je pronašao u njenoj bliskoj prijateljici
Foto: ATA Images

Legendarni vaterpolista Igor Milanović ispisao je svojevremno neverovatne rezultate na istorijskim stranicama našeg najtrofejnijeg sporta. U svojoj karijeri odigrao je 349 utakmica za jugoslovensku reprezentaciju i postigao, čak, 540 golova. Uvršten je u Vaterpolo kuću slavnih 13. maja 2006. I dok mu je na poslovnom planu sve išlo od ruke, na privatnom mu je život zadao težak udrarac.

Naime, svojim ljubavnim izborom je u mladosti zaintrigirao javnost. Uspeo je da osvoji jednu od naših najlepših glumica Branku Katić. Međutim, ta romansa je bila kratkog daha, te je isticao da su ostali u odličnim odnosima.

Pravu sreću pronašao je pored supruge Nataše, sa kojom je dobio dve ćerke - Isidoru i Irinu. Njihov porodični život je bio idiličan sve do momenta kada je Igorova lepša polovina saznala za strašnu dijagnozu.

- Nisam očekivao da će se moj život ovako odvijati. Imao sam izuzetno srećan brak. Ostao sam sam sa dvoje dece, jer je Nataša umrla od raka. U ovom trenutku ne mogu da kažem ništa smisleno. Da li sebe možete da zamislite u situaciji kada vam umre stub svega? Tu je rupa, tu je rana. Nije zacelilo. Jedva dolazim sebi. Još ne znam gde sam. Jedva zaspim ili ne zaspim uopšte. Nije lako. Probudim se ujutru, ali još se osećam kao zombi. Kao da ovo nije moj život - rekao je svojevremeno Igor.

Igor Milanović
foto: ATA Images

I naglasio da je posle Natašine smrti 2012. godine prošao kroz pravi pakao. A novu snag, utehu i podršku pružila mu je, nenadano, bliska prijateljica njegove pokojne žene. Emotivno se zbližio sa Ivanom Đakonović, profesorkom italijanskog jezika koja mu je vratila veru u život.

- Sa Natašom sam imao divan odnos, pun ljubavi i poštovanja, potpuno iskren. Mislio sam da sam našao saputnika i partnera za ceo život. Teško sam podneo njenu smrt. Bio sam besan, gnevan, ljut na ceo svet. Oprosti Bože, i na tebe. Ali, život je divan i njegov poklon može da bude veliki, a meni je Bog dao najlepši, moju Ivanu. Ona je postala moja partnerka iz jednog specifičnog ugla, budući da je bila prijateljica moje pokojne supruge. Taj put je čudan, ali dobio sam priliku da živim sa ovakvom osobom, i to je privilegija - rekao je on svojevremeno u intervjuu za "Gloriju".

Igor Milanović
foto: ATA Images

I dodao da ga je očarala činjenica koliko je Ivana brižna osoba.

- Pored sebe imam osobu koja ceo dan provodi u brizi o bližnjima. A to nismo samo deca i ja, već i njene kolege iz jedne i druge škole gde predaje, kao i učenici kojima vikendom drži časove tenisa, prodavačice na pijaci, radnici koji rade preko puta naše zgrade i nemaju nikakve veze sa nama, ali to ne znači da im ona neće odneti pitu i jogurt da se osveže, ili pivo. I onda oni ostanu zatečeni. To je divno - zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs