DUŠICA SE U 25-OJ UDALA ZA VELIKOG MOĆNIKA U SVETU POZNATIH: Posle 2 dece se razvela, a ovako ih spojila Ana Mihajlovski

Dušica Jakovljević je kroz posao upoznala svog prvog muža, a iako je njihova ljubav doživela krah, u fenomenalnim su odnosima i zajedno odgajaju svoje zajedničke dece.

Celebrities
16:44h Autor:
DUŠICA SE U 25-OJ UDALA ZA VELIKOG MOĆNIKA U SVETU POZNATIH: Posle 2 dece se razvela, a ovako ih spojila Ana Mihajlovski
Ko je prvu muž Dušice Jakovljević?, Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević slovi za voditeljku bez dlake na jeziku. Upoznali smo je kroz emisiju "Sve za ljubav", a onda je prešla u svet rijalitija. Međutim, mnogi se začude kada čuju da već ima dvoje velike dece. Naime, udala se već u 25. godini, a svog prvog supruga je upoznala upravo na radnom mestu.

Već osam godina je prošlo otkako su se razišli, ali su u sjajnim odnosima, te su jedno drugom velika podrška. Nakon razvoda, Dušica je imala nekoliko veza i to uglavnom sa mlađim muškarcima. Međutim, svoj ljubavni život se trudi da drži daleko od očiju javnosti.

A ko je prvi muž popularne voditeljke?

Reč je o producentu Aleksandru Miljušu, a upoznali su se dok su zajedno radili za "Emotion".

A upravi Ana Mijahlovski je kumovala njihovoj ljubavi.

Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine – rekla je voditeljka u jednom intervjuu.

1 / 8 Foto: preentscreen/Youtube

Dušica se zvanično razvela tek u martu 2022. godine.

– Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci rekla je tada voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs