TRI BRAKA I HOROR FILM: Jedna muž joj je poginuo, drugi je varao gde stigao, Ana danas ima 60 i izgleda SAVRŠENO

Ana Saso je dobrom formom i fizičkom aktivnošću uspela da održi fantastičnu liniju i sa 60 godina

Celebrities
17:02h Autor:
TRI BRAKA I HOROR FILM: Jedna muž joj je poginuo, drugi je varao gde stigao, Ana danas ima 60 i izgleda SAVRŠENO
Ana Saso, Foto: preentscreen/Instagram

Ana Saso, ime koje je ostavilo dubok trag u svetu lepote i mode, i dalje se pamti kao jedna od najharizmatičnijih i najzapamćenijih misica svoje ere. Njeno ime je i danas sinonim za gracioznu lepotu i magnetizam. Međutim, ono što je posebno utisnulo u sećanje mnogih jeste nezaboravna reklama koja je postala svojevrsna ikona. U tom nezaboravnom trenutku, Ana je izronila iz bistre vode, mokra majica istakla je njen oblik, a pogledom je osvojila ekran. Ta izazovna scena postala je ne samo deo reklame, već i deo popularne kulture.

Iako je prošlo četrdeset godina od njenog osvajanja prestižne titule, Ana Saso ne samo da nije izgubila svoj šarm, već izgleda bolje nego ikada pre. Ova manekenka, rođena u prelepom okruženju Splita, i dalje pleni svojom nevjerojatnom pojavom i samopouzdanjem koje isijava. Njena sposobnost da prirodno zrači pozitivnom energijom čini je inspiracijom mnogima, a njen pristup životu i starenju postao je primer kako godine mogu biti samo broj.

Ana rado koristi moć društvenih mreža kako bi podelila svoje trenutke i doživljaje sa svojim obožavaocima. Međutim, ono što najviše privlači pažnju su slike na kojima se pojavljuje u kupaćim kostimima. Te slike ne samo da pokazuju njenu neverovatno očuvanu figuru u 59. godini života, već takođe šalju moćnu poruku o prihvatanju sebe i sopstvenog tela. Ana Saso time ne samo da ruši predrasude o starosti i lepoti, već motiviše i podstiče sve generacije da se osećaju samouvereno u svojoj koži bez obzira na godine.

Njen životni put od harizmatične misice do ikone stila i samopouzdanja ne samo da je inspirišući primer života u skladu sa sopstvenim vrednostima, već i podsjetnik da prava lepota dolazi iznutra i da je ona večna. Ana Saso nastavlja da osvaja srca ljudi, ne samo svojom spoljašnjom privlačnošću, već i svojom autentičnošću i duhom koji osvaja sve koji je upoznaju ili se divljaju njenim postignućima.

Anin put ka izvajanom telu i zdravom načinu života je rezultat posvećenog redovnog vežbanja i usvajanja izuzetno zdravih životnih navika. Njeno telo, koje izgleda kao skulptura, nije samo rezultat genetike već i upornog truda. Ona se ističe kao izuzetan zagovornik zdravog načina života, a njen primer služi kao inspiracija mnogima koji teže istom cilju. Njen redovan sportski režim nije samo fizička aktivnost, već i izraz njenog poštovanja prema svom telu i blagodetima koje joj ono pruža.

"Četrdesete su mi donele unutarnji mir i zadovoljstvo sobom", istakla je Ana pre nekoliko godina u intervjuu za "Gloriju". Kroz sve uspone i padove u životu, kroz pozitivna i negativna iskustva, Ana je evoluirala kao osoba na svim nivoima. Ona je pronašla ravnotežu između fizičke discipline i unutarnjeg blagostanja, a duhovnost je postala dodatni oslonac u njenom putovanju ka potpunosti. Sve ovo zajedno je što je čini prezadovoljnom i izražava duboko zadovoljstvo sopstvenim životom.

Buran ljubavni život

Međutim, iako je postigla mnogo na ličnom i profesionalnom planu, njen ljubavni život je bio poprište brojnih burnih događaja. Dva braka su obeležila njenu emotivnu stazu, i oba su završila nesrećno. Prvi put je stupila u brak sa Nenadom Bareom Teklićem, poznatim kao kraljem splitskog noćnog života. Njihova veza je bila obavijena sjajem svetla reflektora i glamura, ali nažalost, nisu uspeli sačuvati tu vezu. Nenad je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 2014. godine, ostavljajući Anu da se nosi sa gubitkom.

Ova teška iskustva nisu slomila Anu, već su je oblikovala u još jaču osobu. Njen životni put nije samo priča o sjaju javnosti, već i o borbi sa ličnim izazovima. Iako je prošla kroz teške trenutke, Ana Saso ostaje inspiracija mnogima svojom snagom da se uzdigne iznad teškoća i nastavi da sija kao uzor mnogima koji prate njen životni put.

Treći put se udala za Hrvoja Tomasovića i sa njim živi u Samoboru.

„Radom na sebi, ja sam sebe dovela u situaciju da sam potpuno mirna sama sobom, nosim ljubav i svetlost, evo, verujte, u sebi nosim ljubav i svetlost i to je to“, rekla je gospođica Saso za hrvatske medije.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da je Ana podjednako privlačna kao i pre 40 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs