ŽENI NAŠEG SLAVNOG FUDBALERA NUDILI SU 500 EVRA ZA SE*S ZA SAT VREMENA: Ovakav njen odgovor niko nije OČEKIVAO

Jovana Đorđević, žena srpskog fudbalera Filipa Đorđevića otrila je jednom prilikom da joj je nepoznat muškarac nudio 500 evra za seks za jedan sat

Celebrities
19:40h Autor:
ŽENI NAŠEG SLAVNOG FUDBALERA NUDILI SU 500 EVRA ZA SE*S ZA SAT VREMENA: Ovakav njen odgovor niko nije OČEKIVAO
Jovana Đorđević, Foto: preentscreen/Youtube

Jovana Đorđević, manekenka i životna partnerka fudbalskog igrača Filipa Đorđevića, prošle godine je podelila svoje neugodno iskustvo sa interneta.

Jovana, često označavana kao jedna od najlepših žena među partnerkama fudbalera, prošle godine je sa svojim pratiocima na Twitteru podelila svoje osećanje ljutnje svaki put kada se neko neprikladno ponaša prema njoj putem društvenih mreža.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Twitter

Jednom prilikom, supruga Filipa Đorđevića je podelila neočekivano iskustvo u kojem joj je nepoznat mladić ponudio 500 evra za sat vremena intimnog druženja.

"Samo sat vremena?" duhovito je komentarisala Jovana, izazvavši osmehe mnogih na Tviteru.

"Nisam sigurna šta je taj mladić razmišljao, ali takva ponuda nije dolazila u obzir. Odlučila sam da njegovu neumesnu ponudu podelim na internetu kako bih izrazila svoje negodovanje", otkrila je Jovana pre dve godine, kada se incident desio.

Jovana Đorđević, Jovanja Švonja
foto: Printscreen/instagram/callmelolita

Inače, Jovana svojom pojavom privlači veliku pažnju, a samo jedan pogled na njen Instagram dovoljan je i razumećete zbog čega ova lepa menakenka pravi lom gde god se pojavi.

Veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje provokativne fotografije, a pratioci komentarišu kako izgleda odlično.

Međutim, iako danas uživa u srećnom i ispunjenom životu sa suprugom, fudbalerom Filpom Đorđevićem, sa kojim je dobila dvoje dece, mnogi ne znaju da je prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje.

Pisalo se da je zbog kraha veze sa bivšim dečkom prošla kroz veoma turbulentan period života.

"Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je Jovana svojevremeno za "Story".

Neprijatnost ju je zadesila i kada je na snimanju spota upala u vrelu vodu nakon čega je zadobila opekotine i ostala bez kose. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

"Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno", zaključila je Jovana koja danas sa suprugom živi na relaciji Italija-Srbija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs