KO JE DEVOJKA PETRA STRUGARA KOJA JE UZ NJEGA NAKON OPERACIJE? Zbog pokojnog Glogovca je ušla u glumu, lepa je kao SAN

Glumac Petar Strugar je danas hitno operisan, a njegova devojka, takođe glumica, sve vreme je uz njega

Celebrities
Autor:
KO JE DEVOJKA PETRA STRUGARA KOJA JE UZ NJEGA NAKON OPERACIJE? Zbog pokojnog Glogovca je ušla u glumu, lepa je kao SAN
Petar Strugar, Foto: preentscreen/Instagram

Glumac Petar Strugar hitno je operisan, navodi Story.

Kako dalje navodi pomenuti medij, Strugar je zbog tegoba u donjem delu stomaka po hitnom postupku primljen u bolnicu KBC Bežanijska kosa, gde je detaljno pregledan.

S obzirom na ozbiljnost ove zdravstvene poteškoće koja može dovesti do dodatnih problema, primio je preporuke medicinskih stručnjaka i brza intervencija je izvršena kako je navedeno.

Glumac se trenutno oporavlja, a prema glasinama, njegova partnerka i koleginica Nina Nešković je uz njega tokom celog tog perioda.

Svi iskazuju optimizam da će Strugar uskoro biti ponovno aktivan za samo nekoliko dana i da će nastaviti tamo gde je stao, konkretno s pripremama za nove predstave u Narodnom pozorištu, kako prenosi spomenuti izvor.

Kako su se upoznali Petar i Nina?

Prema izveštaju "Glorije", njih dvoje su započeli svoju romansu dok su zajedno radili na predstavi "Naš razred" u nacionalnom pozorištu, a nedavno su obeležili Petrov rođendan.

Nina sve više gradi svoju karijeru u svetu glume, a svoj prvi glumački angažman dobila je već sa 17 godina u seriji "Priđi bliže".

Završila je studije na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića Peleta, a u istoj klasi su bili i Tamara Aleksić, Anđela Jovanović, Vučić Perović i Jovana Stojiljković. Nina ima samo reči hvale za Peleta.

"Još uvek nisam imala priliku da sarađujem na projektu sa profesorom, ali to bih zaista želela. Često se prisećam svih mudrih reči koje nam je Pele prenosio tokom studija", izjavila je mlada glumica.

Jednom je izjavila da je zbog pokojnog Nebojše Glogovca započela svoj put u svetu glume.

"Uvek sam nosila nerasvetljenu želju da sarađujem s njim. On je bio ključan faktor, osoba zbog koje sam pronašla ljubav prema glumi. Predstava 'Hadersfild', njegovo izvanredno delo, bila mi je inspiracija nekoliko puta", ranije je izjavila Nina za Telegraf.

Glumica je prethodno imala emotivnu vezu sa hirurgom, o čemu je kratko progovorila.

"Imam partnera koji duboko razume moj posao, iako nije iz iste oblasti, i nikada to nije bila tačka sporenja među nama. Bitno je da svako pronađe profesionalno zadovoljstvo u sebi, jer samo tako može biti dobar partner. Ne bih ni ja postavljala slične ultimatume partneru", podelila je Neškovićeva pre nekoliko godina za magazin Hello.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs