Beverli D’Anđelo

BILA JE U OTVORENOM BRAKU KADA JE PALA NA AL PAĆINA: Ostavila je plemića i odlučila da RAĐA DECU holivudskoj faci

Razvod je često neprijatna stvar, ljudi zauzimaju stranu, a advokati se mešaju i to celu stvar čini još težom. Ali to svakako nije bilo iskustvo glumice Beverli D’Anđelo i njenog bivšeg muža - Lorenca Salvijatija.

Celebrities
Autor:
BILA JE U OTVORENOM BRAKU KADA JE PALA NA AL PAĆINA: Ostavila je plemića i odlučila da RAĐA DECU holivudskoj faci
Beverli D’Anđelo i Al Paćino, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum up to 1/2 2440 x 1626px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1246

Za njih je bilo lako – čak i kada je D’Anđelo rekla da želi da napusti muža zbog drugog čoveka - Al Paćina.

Brak za Lorenca Salvijatija

Beverli D’Anđelo, zvezda serije "Kosa", prvi put je srela Lorenca Salvijatija na zabavi kojoj su oboje prisustvovali u Los Anđelesu početkom 1980-ih. Ubrzo nakon toga, glumica i italijanski vojvoda su odlučili da pobegnu i da se uzmu, održavši ceremoniju venčanja jednog vikendda 1981. godine na jahti koju su iznajmili sa prijateljima.

Nakon povratka iz avanture, zajedno su živeli na njegovom imanju u blizini Pize pre nego što su se preselili u veliku kuću u Los Anđelesu.

Bio je to nekonvencionalan brak u kojem su imali druge veze, „ali da je bilo bilo kakve krize ili bilo čega, promenili bismo pravila“, rekla je ona. Ovaj aranžman im je dobro funkcionisao, i D’Anđelo je smatrala da je to posebno korisno za muškarce koje je upoznala jer su znali da ne želi da se oni obavežu. Odnosno, sve dok nije rekla sve o tome Al Paćinu. On je odgovorio: "Pa, to je ludo."

Upoznavanje sa nekim novim

Kako se ispostavilo, njena ljubav sa Paćinom je na kraju postala mnogo veća, a i ona je počela da misli da je njen aranžman sa Salvijatijem bio pomalo lud. Na kraju je odlučila da razgovara sa Salvijatijem o tome i otkrije svoja osećanja prema Paćinu.

D’Anđelo je pozvala svog muža i rekla mu tačno šta se dešava. „Stvarno ga volim i pričamo o tome da imamo decu, a on misli da je ludo što sam ja udata, a sada i ja mislim da je tako“, rekla je ona.

U početku, Salvijati je oklevao, odbijao tu ideju jer je osećao da imaju „savršenu vezu“, i nije mu se dopalo da je pala na glumca. Ipak, njegova priča se potpuno promenila kada je saznao ko je to tačno: „Al Paćino, on je fantastičan. Volim ga. Razvodimo se!” Ubrzo nakon toga, par je prijateljski potpisao papire za razvod. Tek nakon toga D’Anđelo misli da je njena bivša svekrva shvatila da se zapravo nije udala samo zbog novca.

Al Paćino, Beverli D Anđelo
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Započinjanje veze

Iako se D’Anđelo razvela do 1995. godine, ona i Paćino nisu započeli zvaničnu vezu sve do 1997. godine. Bili su zajedno šest godina i dobili dvoje dece, blizance - Antona i Oliviju. D’Anđelo se prisetio da su odlučili da imaju decu nakon što su se poznavali samo tri meseca, ali im je trebalo nekoliko godina i tretman veštačke oplodnje da se to dogodi. Uprkos tome što su stvorili sopstvenu porodicu, stvari su se na kraju loše završile po par.

Al Paćino
foto: Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

Nažalost, njihova veza se završila opakom borbom za starateljstvo, koju su na kraju rešili kako bi zajedno odgajali svoju decu. U tom procesu, međutim, obe strane su odbacile optužbe: D’Anđelo je optužena da koristi decu kao taoce, dok je Paćino optužen da je „čovek koji kontroliše i uznemirava“.

Uprkos tome što je Salvijati napustio zbog Paćina, D’Anđelo i danas razmišlja o njihovoj vezi. Kako sada razmišlja, ona ga smatra svojom srodnom dušom: „Bio je to sjajan ljubavni spoj.

Njih dvoje i dalje dele snažnu vezu

Kako su godine prolazile, D’Anđelo i Paćino su uspeli da svoju burnu razlaz 2004. ostave iza sebe. Umesto toga, oni održavaju zdravu i jaku vezu. Nedavno je Paćino primećen kako izlazi iz hotela sa D’Anđelom, Antonom i Olivijom, samo nekoliko nedelja nakon što su se pojavile vesti da je njegova devojka Nur Alfala trudna sa svojim četvrtim detetom.

Porodičan čovek, Paćino se trudi da provede vreme sa svom decom, a ne očekujemo ništa manje od najnovijeg člana porodice.

D’Anđelo je nedavno objavila video na svom Instagramu gde je objasnila kako je bivši par uspeo da održi tako dobar odnos uprkos svojoj prošlosti.

„Što se mene i Ala tiče“, rekla je ona, „to je jedinstveno i duboko prijateljstvo između dva umetnika koje traje do danas, prošli smo kroz sito i rešeto, već 27 godina to radimo na naš način. I eto vam ga.”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs