IZBACILA JE 4 NAMIRNICE I SMRŠALA 23 KILOGRAMA POSLE POROĐAJA: Aleksandra Prijović otkriva zašto joj se kile NE VRAĆAJU

Aleksandra Prijović je posle trudnoće skinula čak 23 kilograma viška, a objasnila je šta je za to zaslužno

Celebrities
Autor:
IZBACILA JE 4 NAMIRNICE I SMRŠALA 23 KILOGRAMA POSLE POROĐAJA: Aleksandra Prijović otkriva zašto joj se kile NE VRAĆAJU
Aleksandra Prijović, Foto: preentscreen/Instagram

Aleksandra Prijović, popularna pevačica, izdvaja se kao jedna od najcenjenijih umetnica na domaćoj estradi, a njen impresivan vokal nije jedini atribut koji privlači pažnju. Njen vitak stas predstavlja istinski zaštitni znak, no iza ovog besprekornog izgleda krije se priča o istrajnosti i hrabroj borbi sa viškom kilograma nakon porođaja.

Po dolasku na svet njene ćerke Aleksandre, pevačica se suočila sa činjenicom da nosi višak od 23 kilograma. Rekla je otvoreno: "Nakon porođaja, imala sam čak 23 kilograma više nego pre trudnoće. Poslednja tri meseca trudnoće donela su drastično gojenje, s obzirom na stalne napade gorušice i ishranu bogatu testima. Naivno sam mislila da će mi to olakšati."

Nakon rođenja deteta, Aleksandra se usredsredila na povratak svom profesionalnom životu i svesno se suočila sa potrebom da se brine o svom telu i izgledu, ne samo zbog sebe već i zbog uloge majke.

"Tada sam shvatila da moram da se trgaram iz svoje komforne zone. Kao mlada majka i supruga, verujem da je važno da izgledam dobro. Bila sam uverena da ću to moći da postignem. Sladolede i testenine obožavam... praktično sve slatkiše. Nakon tri do četiri meseca ishrane sam prepoznala rezultate i postigla sam čak manju težinu nego pre trudnoće," ispričala je Aleksandra.

Aleksandra je iz ishrane izbacila slatkiše, testo, gazirane sokove i masnu hranu, pa tvrdi da je to razlog zašto joj se kilogrami ne vraćaju.

Pevačica je odlučila da promeni svoje navike i usvoji zdrav način ishrane, ne samo radi sopstvene kilaže već i zbog zdravlja svog deteta kojeg je dojila. Pridržavala se plana koji je razradila sa nutricionistom, odlučno eliminišući slatkiše, masnu hranu, gazirane napitke i testenine iz svog menija. Umesto toga, uvodila je salate, ribu, raznovrsno povrće i prirodne sokove, s povećanim unosom tečnosti. S obzirom na to da se kilogrami polako topili, Aleksandra je postala živa slika onoga što je zamišljala. Što se tiče fizičke aktivnosti, zbog porođaja carskim rezom, nije se mogla upustiti u intenzivan trening.

Iako je postigla svoj cilj mršavljenja, Aleksandra se otvoreno suočava sa činjenicom da ima problem s celulitom, koji uporno pokušava rešiti. "Čak i ja imam celulit, čak me i moj suprug Filip s vremena na vreme podseti na to. Posvećujem se rešavanju i tog problema. Iako sam sada vitka, celulit je jedina stvar koja mi smeta na telu," podelila je s novinarima.

S obzirom na to da je uspešno postigla željenu liniju, Aleksandra više nije podvrgnuta strogoj ishrani. "Nisam na dijeti kako bih ostala vitka. Nekada jesam držala strogu ishranu, ali sada jednostavno nemam istu potrebu za hranom kao ranije. Unos hrane mi se smanjio, delom zbog umanjenog apetita, a delom zbog nedostatka vremena," otkrila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs