NOSI LEPOTU KAO PROKLETSTVO, UVEK SU JE MUŠKARCI OSTAVLJALI: Najzgodnija žena se konačno skrasila, zna se gde je GREŠILA

Nikol Šerzinger je sada jedna od najvoljenijih žena, dok u prethodnom periodu ne može da se pohvali zdravim ljubavnim vezama

Celebrities
11:08h Autor:
NOSI LEPOTU KAO PROKLETSTVO, UVEK SU JE MUŠKARCI OSTAVLJALI: Najzgodnija žena se konačno skrasila, zna se gde je GREŠILA
Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

Pvačica Nikol Šerzinger, bivša članica grupe Pusiket Dols, važi jedni od najlepših dama na svetskoj javnoj sceni. Međutim, nju život nije štedeo, te je morala mnogo da se bori i radi kako ostvarila svoje želje i imala sve što danas ima.

Nedavno je napunila 45 godina, koje su u njenom slučaju samo broj. Sada živa u svemu što je stekla, ali često ističe da joj nije bilo uopšte lako. Njeni roditelji nisu bili imućni, pa je sama zarađivala novac za svoje obrazovanje.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Nikol je nedvosmisleno dokazala da godine nemaju moć nad ženama, ističući da je energija i pravilna briga o telu ključna. Uprkos tome što je zakoračila u petu deceniju, Nikol se može pohvaliti izgledom zbog kojeg bi joj i znatno mlađe devojke pozavidele.

Ove srede, Nikol Šerzinger je pokazala svoju zapanjujuću figuru dok je uživala u suncu na Sardiniji, zajedno sa svojim verenikom Tomom Evansom.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Članica grupe Pusiket Dols blistala je u oskudnom plavom bikiniju dok je opušteno ležala pored bazena.

Njen zategnuti stomak i izražene obline su bile potpuno izložene u tom dvodelnom kupaćem kostimu dok je uživala u opuštanju i razgovoru sa svojim partnerom. Dok se približavala Tomu (38), bivšem ragbi igraču koji je nosio tamne kupaće gaće, delovala je opušteno i bez brige. Nikol je održavala hidrataciju pijuckajući obilno vode i zalogajima sočne lubenice.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Nikol živi u Italiji sa svojim verenikom Tomom, a svake nedelje par se prepusti noćnom izlasku u luksuznom klubu Billionaire.

U junu, Nikol je sa svojim pratiocima podelila snimke trenutka kada je Tom postavio pitanje tokom njihovog putovanja u Vila Nova de Gaia, Portugal.

Svoju sreću je podelila rečima: "Rekla sam DA", uz emotikon u obliku prstena.

Kamere su zabeležile trenutak kada je Tom kleknuo i zaprosio je, nakon čega su se strasno zagrlili.

Nikol je uspešno sakrivala iznenađenje dok je Tom klečao na jednom kolenu, a ona je nosila plavo-belu haljinu ukrašenu šljokicama.

Prvi put su se Nikol i bivši ragbi igrač Tom sreli kada je ona bila sudija na poznatom izdanju X Factora 2019. godine - njihova bliskost je brzo postala očigledna.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Radila je razne stvari - prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu, a ono što je mnoge šokiralo jeste da je prodavala krv.

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - istakla je Nikol.

Otkrila je i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom, jer su bile jeftine i dugo su je držale sitom.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre Toma, Nikol je poznata po burnom ljubavnom životu.

Pre toga je imala romansu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a kako se pričalo, on je bio taj koji je raskinuo jer on nije imao ozbiljne namere sa njom. Takođe, Nikol je sedam godina bila u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, a kako je on jednom rekao, vezu su okončali jer zbog obaveza nisu mogli često da se viđaju.

Jasno je da Nikol ispred ljubavnog života postavlja posao kao prioritet, pa se to pokazalo kao iskustvo i praksa. Zbog toga su je bišvi ostavljali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs