ĆERKA JE ZAVODILA OCA, PA GA NATERALA DA OSTAVI NJENU MAJKU: "Naša veza nikada nije bila klasična veza oca i ćerke"

Kontroverzna priča koja je mnoge ostavila zbunjenim zbog zamršene dinamike odnosa ovog neobičnog para čija romansa traje već tri decenije.

Celebrities
11:53h Autor:
ĆERKA JE ZAVODILA OCA, PA GA NATERALA DA OSTAVI NJENU MAJKU: "Naša veza nikada nije bila klasična veza oca i ćerke"
Brak Vudi Alena i njegove usvojene ćerke., Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Veza Vudi Alena i Mije Farou u početku je privlačila veliku pažnju javnosti dok je njihovo partnerstvo cvetalo u brojnim filmovima. Posle braka sa Andreom Previnom, Farou je u svoju porodicu pridodala Soon-Ii, mladu devojku koju su usvojili iz Južne Koreje. Tokom godina, proširili su svoju porodicu usvajanjem još dvoje dece i rađanjem jednog biološkog, stvarajući tako intrigantan spoj lične i profesionalne dinamike.

Vudi Alen, Woody Allen

Kako je vreme odmicalo, emotivna veza između Alena i Farou počela je da bledi, što je dovelo do nepredviđenog razvoja događaja početkom 1990-ih. Odnos između Alena i Soon-Jija evoluirao je od nevinih izleta do intimnijeg nivoa, što je izazvalo neverovatan šok. Kada je Farou otkrila intimne fotografije svoje ćerke u Alenovom stanu usledio je apsolutni skandal neverovatnih razmera.

Mija Farou
foto: Profimedia

Otkrivanje intimnih fotografija izazvalo je šok u javnosti i pravu medijsku pomamu. Farou je strateški planirala svoju pravnu bitku protiv Alena dok je u međuvremenu mudro ćutala. Ubrzo nakon toga, ona je optužila Alena za neprimereno ponašanje prema njihovoj usvojenoj ćerki Dilan, što je izazvalo ogorčenu bitku za starateljstvo i napet sudski postupak.

Pravna bitka između Vudija Alena i Mije Farou dostigla je vrhunac kada su obe strane iznele svoje dokaze. 1993. godine, sudija je Miji dodelio starateljstvo nad decom, odbacio optužbe protiv Alena i nametnuo ograničenja na njegova prava na posete. Tokom čitavog postupka, stručnjaci su diskreditovali Dilanova svedočenja zbog nedoslednosti koje su nastale tokom unakrsnog ispitivanja.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Uprkos ličnim i pravnim previranjima, Vudi Alen i Sun-Ji Previn su čvrsto stajali u svojoj posvećenosti jedno prema drugom. Četiri godine nakon skandala, formalizovali su svoju vezu 1997. U vreme njihovog venčanja, Alen je imao 61 godinu, a Soon-Ii 26. Dok je Alen nastavio svoj rad kao filmski stvaralac, Soon-Ii je prihvatila svoju ulogu odane žene i domaćice.

Vudi Alen je žustro branio svoju vezu sa Soon-Iijem, tvrdeći da ona nije ukorenjena u očinskom odnosu. U intervjuima je naglašavao prirodan razvoj njihove veze, navodeći značajnu razliku u godinama kao faktor koji im je pomogao. Sama Soon-Ii je pojasnila da Alena nikada nije posmatrala kao očinsku figuru. „Nisam o njemu razmišljala kao o ocu. U našoj kući nije imao ni odeću, čak ni četkicu za zube."

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Potvrđujući njihov brak, Alen je opisao svoja osećanja: „Započeo sam vezu i mislio sam da neće biti ozbiljna, već prolazna. Počeli smo da izlazimo zajedno, zatim da živimo zajedno i uživali smo u našem odnosu. Stariji sam 35 godina i nekako je dinamika u odnosu savršeno funkcionisala. Svidela mi se njena mladost i njena energija. Posvetila se meni, a ja sam bio srećan što sam joj dao preneo ogromnu količinu iskustva i dozvolio joj da preuzme odgovornost za toliko stvari. Ona je procvetala.”

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Tokom godina, par je odlučio da usvoji dve devojčice i podiže svoju porodicu dalje od svetla reflektora i medijske pažnje. Vudi je godinama dosledno branio njihovu vezu, objašnjavajući da je ona počela ležerno, ali je evoluirala u nešto vrlo značajno, odnos pun ljubavi i međusobnog poštovanja.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Iako neki i dalje ističu kako je Vudi Alen oženio svoju ćerku, Soon-Ji pojašnjava da njihova veza nije bila klasična veza kao između oca i ćerke, i da su se njihovi izbori pokazali uspešnim, jer su ostali u stabilnom braku više od tri decenije.

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs