BIVŠI DEČKO SVETLANE RAŽNATOVIĆ SVOJ MIR PRONAŠAO U MANSTIRU, PA PORUČIO: "U tišini srca nalazimo bliskost s Bogom..."

Svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovao je fotografijom sa grabuljom u ruci.

Celebrities
Autor:
BIVŠI DEČKO SVETLANE RAŽNATOVIĆ SVOJ MIR PRONAŠAO U MANSTIRU, PA PORUČIO: "U tišini srca nalazimo bliskost s Bogom..."
Cecin bivši pronašao mir na Hilandaru., Foto: printscreen/instagram/Bogdan Srejovic

Bogdan Srejović sada već bivši dečko naše folk dive Svetlane Ražnatović odlučio je da otputuje u Grčku, na Svetu Goru i tu provede nekoliko dana.

Tu je osim obilaska manastirskog kompleksa aktivno pomagao u vinogradima i na njivi. Kako se vidi ništa mu nije bilo teško pa čak ni da na ovako velikim vrućinama grabulja travu.

On je na Hilandaru proveo nekoliko dana, a svoje pratioce redovno je obaveštavao o svojoj svakodnevnici. Srejović je prisustvovao svim molitvama i liturgijama, probao je posebnu manastirsku hranu i domaće vino. Nije prvi put da Bogdan odlazi na Svetu Goru.

Bogdan se u Beograd vratio pun utisaka, a na svom instagramu je kratko napisao: "U tišini srca nalazimo bliskost s Bogom, slava Gospodu i Presvetoj Bogorodici".

Kada boravi u Beogradu Bogdan vodi aktivan društveni život i prisustvuje raznim događajima, verovatno zbog toga povremeno ode u prirodu kako bi se odmorio i potražio svoj mir.

Nedavno je prisustvovao i rođendanu naše manekenke Sunčice Travice koja se već par godina povukla iz medija. Sudeći po fotografijama njih dvoje su dobri stari prijatelji. Sunčica zaista izgleda fenomenalno i nikada ne bi rekli da je napunila 37 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs