60 GODINA NA BALKANU I U HOLIVUDU: Nega lica Breda Pita u 60-oj izgleda ovako, dok se Bjela podmlađuje na DRUGI NAČIN

Zašto Bred Pit izgleda mlađe od Bjelogrlića otkriva stručnjak za kozmetiku Lora Kej.

Celebrities
13:01h Autor:
60 GODINA NA BALKANU I U HOLIVUDU: Nega lica Breda Pita u 60-oj izgleda ovako, dok se Bjela podmlađuje na DRUGI NAČIN
Zašto Bred Pit izgleda mlađe od Bjelogrlića?, Foto: Printscreen Instagrtam draganbjelogrlicbjela / Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Iako je prošlo već nekoliko dana od završetka Vimbldona, ne prestaje da se priča o Bredu Pitu i njegovom neverovatno mladolikom izgledu! Osim što su svi oduševljeni kako najveći holivudski zavodnik izgleda sa 59 godina, šaljivdžije na društvenim mrežama smišljaju razne fore. U narodu se već uveliko kortisti krilatica "svi starimo, jedino se Bred Pit ažurira", a onda se na Tviteru pojavila fora koja je podigla našu javnosti na noge.

Naime, osvanula je slika Breda i Dragana Bjelogrlića uz simpatičnu konstataciju: "60 godina na Balkanu i u Holivudu", a ispod su krenuli da se nižu urnebesni komenatri.

I sam Bjelogrlić nije ostao imun, te ju je objavio na svom Instagramu iz ospasku "Vidim da je ovo hit".

Dragan Bjelogrlić, Bred Pit
foto: Printscreen Instagram / draganbjelogrlicbjela

Međutim, svi se pitaju u čemu se krije tajna njegovog večno mladolikog izgleda, a potencijalni odgovor na to pitanje dala je stručnjak za kozmetiku Lora Kej. Ona je u razgovoru za Femail istakla da bi njegov izgled mogao da se objasni dobrom kozmetičkom linijom kojom neguje kožu, ali i da je moguće da je izveo nekoliko manjih zahvata.

Nakon što je zapanjio svet svojim tenom i blistavim osmehom, Breda su mnogi obožavatelji počeli da upoređuju s jednom od njegovih najpoznatijih filmskih uloga, Bendžaminom Batonom, koji je stario unazad.

Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Čini se da je Bred vrlo suptilno uložio u neke popravke kako bi zadržao mladolik izgled. Smanjio je sitne bore, a koža mu je sveža. Stoga je možda bio na botoksu, a pilinzi za lice pomažu mu da pomladi kožu. Moguće je i da se fokusirao na određena područja uključujući vrat, vilicu i liniju kose na kojima su vidljivi znakovi starenja. Ali ako je to izveo vešt stručnjak, ljudi će jedva primetiti razliku", pojasnila je.

Zaključila je i da se Bred dobro brine za svoju kožu uz strogu rutinu održavanja. Osim toga, vodi računa o ishrani i redovno trenira, te održava težinu od 78 kg, do je visok 180 cm.

1 / 6 Foto: HUGO PHILPOTT / UPI / Profimedia

"Daje prioritet režimu nege kože s dnevnom i noćnom kremom koja pomaže da hidrira površinske slojeve kože. Bred ima bronzani ten i koristiće SPF kako bi zaštitio svoju kožu od UV zraka. A osim što sprečava rizik od raka, kvalitetan SPF takođe može da spreči prerano starenje kože, što smanjuje opuštenu kožu, staračke pege i bore. Izgleda mlađe nego ikad i inspirisaće hiljade zrelih muškaraca".

Sa druge strane, Bjela za sebe kaže da je tvrdoglav i da voli da bude glavni u svemu. Važi za osobu koja nema dlake na jeziku i otvoreno priča o politici i drugim društvenim temama. Ponosan je na uspeh koji je postigao.

Obožava fudbal i rekreativno igra tensi, te tako održava dobru formu, a estetskim korekcijama se nije izlagao. Draganova visina iznosi 173 cm, a težina 79 kg.

Boem je i veliki deo života je proveo u kafani, te ističe da mu je vano da bude okružen dobrim društvom i ukusnom hranom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs