pogledajte

NAJLEPŠA ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI PONOVO ZABRINULA JAVNOST: Ošišala se do glave i svi pričaju o JEDNOM

Nakon duže pauze, ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita - Šajlo - konačno se pojavila u javnosti, a ono što su svi primetili ih je veoma zabrinulo.

Star look
Autor:
NAJLEPŠA ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI PONOVO ZABRINULA JAVNOST: Ošišala se do glave i svi pričaju o JEDNOM
Šajlo Džoli-Pit, Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekadašnji holivudski par Anđelina i Džoli i Bred Pit i dalje su u centru pažnje, ona zbog svog izgleda koji zabrinjava već godinama, a Bred Pit zbog svojih uspešnih uloga, interesantnog odevanja i ljubavnih veza koje se prate u stopu.

Ni krivi ni dužni ni njihova deca ne ostaju po strani kada su paparaci u pitanju, pa ih tako prate i slikaju na svakom koraku, pa su fanovi ovog bivšeg para primetili da se Šajlo Dćoli Pit nije pojavljivala u javnosti od početka februara.

Šajlo, za kou se od mlađih dana pričalo da je možda transrodna, jer se oblačila kao muškarac, taman kada se činilo da se stvari vraćaju u normali ona je - obrijala glavu.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit, Zahara Džoli Pit
foto: Profimedia

Ona je duže vreme nije pojavljivala ni na jednom događaju sa svojom majkom i braćom i sestrama, pa nije ni čudo da sada svi mediji bruje o njenom izgledu kada se napokon pojavila u društvu svoje majke i braće i sestara kada su posetili jedan restoran u Njujorku.

Šajlo je izgledala neprepoznatljivo, jer je ispod kapuljače i predimenzioniranih pantalona niko nije ni prepoznao.

Devojčica se krila iza sestre Zahare, a nasmejala se samo jednom.

Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Čini se da Šajlo još uvek ima kratku kosu, a tinejdžerka se vratila standardnom stilu oblačenja koji je praktikovala i ranije – kada je nosila samo mušku garderobu.

Za nju se godinama pričalo da je transrodna, pa se pričalo da je čak bila i dogovorena operacija promene pola. Ona je navodno tražila da je ukućani zovu Džon, što su oni i poštovali, a onda se sve promenilo prošle godine kada se Šajlo pojavila na crvenom tepihu na premijeri Anđelininog filma u haljini i izgledala kao boginja.

Ona je tada nastavila da na raznim događajima na koje je išla sa Anđelinom da nosi haljine, pa je tako čak jednom pozajmila od majke njenu staru haljinu, a njenim izgledom javnost je bila oduševljena i stalno se raspredalo da li više liči na oca ili na majku.

Međutim, čini se da se devojčica vratila na staro sada kada je obrijala glavu i sada se svi pitaju da li su se vratile i sumnje da je ono s početka ipak - prava ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs