U POKUŠAJU DA UNIŠTI BIVŠEG, ZLOBA JU JE NAČISTO POJELA: Od njega trenutno nema boljeg FRAJERA, dok ona fizički PROPADA

Evo kako danas izgleda Anđelina Džoli, dok njen bivši muž blista na pragu sedme decenije.

Celebrities
12:12h Autor:
U POKUŠAJU DA UNIŠTI BIVŠEG, ZLOBA JU JE NAČISTO POJELA: Od njega trenutno nema boljeg FRAJERA, dok ona fizički PROPADA
Foto: BENS / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli je napravila pravu pometnju u svetskim medijima, kada je nakon razvoda optužila svog bivšeg supruga za zlostavljanje njihove dece i nje. Bred Pit doživeo je najstrašnije optužbe od Džolijeve, a ona je tada stvorila negativnu sliku o sebi.

Nekoliko puta je Breda optužila da je alkoholičar, a zapravo je ona ta koja je više puta uslikana sa flašama vina, a nekadašnje dadilje potvrdile su da glumica često pije, i to sama, kao i da su deca van kontrole, čemu je svojevremeno i Bred Pit pokušao da stane na put, međutim Anđelina je neumoljiva.

Anđelina Džoli
foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suočen sa velikim problemima, Bred Pit je tada preko noći propao, a od najpoželjnijeg frajera nije ostalo ništa. Za to vreme, Anđelina je likovala privlačeći pažnju "bezobrazno" lepim licem i modnim kombinacijama koje su sve ostavljale bez daha.

Bred Pit
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Međutim, čini se da je karma učinila svoje i da se sve preokrenulo. Bred Pit zablistao je na Vimbldonu, nakon čega su svi komentarisali da nikad bolje nije izgledao. Svojim mladolikim i šmekerskim izgledom, Bred Pit zasenio je ceo Vimbldon, te je opravdao titulu najpoželjnijeg muškarca, koja ga decenijama prati.

Bred Pit
foto: HUGO PHILPOTT / UPI / Profimedia

Mnogi su se zapitali kako to da glumac koji uskoro puni 60 godina, a izgleda kao 30-godišnjak, a jednim delom za to je zadužen njegov način ishrane.

1 / 6 Foto: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, Anđelina Džoli često u javnost izlazi bez šminke, sa izgledom koji odiše tugom i mrzovoljom, a mnogi su komentarisali da je "izjeda zloba", te da "ne može da podnese da svet priča pozitivno o Pitu". Takođe se pisalo i da je konačno sve što je radila drugima "došlo na naplatu".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs