RASTURAO JE TUĐE BRAKOVE, SAD SE HVATA ZA GLAVU JER JE I NJEGOVOM DOŠAO KRAJ: Žena hoće da ga dovede do prosjačkog štapa

Slavni glumac Kevin Kostner ima velike probleme oko razvoda, koje uporno pokušava rešiti.

Celebrities
10:12h Autor:
RASTURAO JE TUĐE BRAKOVE, SAD SE HVATA ZA GLAVU JER JE I NJEGOVOM DOŠAO KRAJ: Žena hoće da ga dovede do prosjačkog štapa
Kevin Kostner ima probleme oko razvoda, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnoge je iznenadila vest da se čuveni glumac Kevin Kostner razvodi od supruge Kristin Baumgartner nakon skoro 20 godina braka. Kako prenosi Dejli mejl, Kristin je ta koja je podnela zahtev, zbog kako je navela, nepremostivih razlika.

Međutim, pojavila se vest da je njihov razvod postao jedan od onih koje zovu "razvod iz pakla". Navodno, Kristin želi da napravi beskućnika od Kostnera, te da mu je sa kreditne kartice skinula 95 hiljada dolara, a sada traži zabranu prilaska.

Kako tamošnji mediji prenose, Krisitin ne želi da se drži predbračnog ugovora i odbija da napusti njegovu kuću, vrednu 145 miliona dolara.

Kevin Kostner
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U sudskim dokumentima u koje je Dejli Mejl imao uvid, glumčevi advokati tvrde da su predložili nekoliko ponuda kako bi se 49-godišnja Kristin iselila iz njegove kuće, ali nisu uspeli postići dogovor.

"Ovo sve je za mene iznenađujuće i obeshrabrujuće. Već sam jednom bio u braku i nakon razvoda sam se našao bez doma jer nisam mogao živeti u njemu. Nisam želeo da se to više ikad ponovi", izjavio je Kevin prenosi Daily Mail.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Njegova se imovina procenjuje na 250 miliona dolara i prema uslovima predbračnog ugovora, potpisanog 2004. godine, ako se raziđu ona treba napustiti njegove nekretnine, uz to da na raspolaganju ima fond od 1,2 miliona dolara za pronalaženje nove kuće.

Ono što se sada događa tačno je ono što su on i Kristin dogovorili da će izbegavati u slučaju da njihov brak propadne. Kristin je godinama prihvatala predbračni ugovor, ali sada ga odbija.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Čini se da se obe strane pripremaju za pravnu bitku oko ogromne kuće od 145 milina dolara u Kaliforniji. Ona je inače u isključivom vlasništvu Kevina koji ju je kupio 1988. godine, znači mnogo pre njihovog venčanja 2004. godine.

1 / 9 Foto: Profimedia

Čini se da Kevina pod stare dane stiže kazna za sva njegova neverstva. Ljubio je najlepše žene, koje je varao i ostavljao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs