RASTURAO JE TUĐE BRAKOVE, A SADA JE I NJEGOVOM DOŠAO KRAJ: Evo zašto je Kevina Kostnera ostavila žena nakon 20 godina

Čuveni holivudski zavodnik Kevin Kostner razvodi se nakon skoro 20 godina braka.

Celebrities
12:48h Autor:
RASTURAO JE TUĐE BRAKOVE, A SADA JE I NJEGOVOM DOŠAO KRAJ: Evo zašto je Kevina Kostnera ostavila žena nakon 20 godina
Razvodi se Kevin Kostner, Foto: Profimedia

Mnoge je iznenadila vest da se čuveni glumac Kevin Kostner razvodi od supruge Kristin Baumgartner nakon skoro 20 godina braka. Kako prenosi Dejli mejl Kristin je ta koja je podnela zahtev, zbog kako je navela nepremostivih razlika.

Podsetimo, sa 17 godina mlađom suprugom, bivšom američkom manekenkom, Kostner je krajem 2004. godine uplovio u bračnu luku na svom ranču u Aspenu, a zajedno imaju troje dece – sinove Kajdena (15), Hejsa (14) i 12- godišnju ćerku Grejs, nad kojima su zatražili zajedničko starateljstvo.

Kevin Kostner u braku je od 2004. godine
Kevin Kostner u braku je od 2004. godine foto: Profimedia

"Desile su se okolnosti van njegove kontrole koje su dovele to toga da gospodin Kostner mora da učestvuje u postupku razvoda braka. On je veoma tužan zbog toga. Molimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok prolaze kroz ovaj težak period", stoji u saopštenju Kostnerovog predstavnika.

Kostneru je ovo inače drugi brak, a pre Kristin buo je u braku sa Sindi Silvom, sa kojom je takože dobio troje dece - Eni (39), Lili (36) i Džoa (35).

Prvi brak navodno se završio zbog njegovih brojnih neverstava. Nakon razvoda, Kevin se sastajao sa različitim ženama, ali je isto tako brzo raskidao veze. Čak ni rođenje nezakonitog sina Lijama 1996. godine, nije ništa promenilo. Glumac je čak pomišljao i da nije više sposoban za duge veze.

Ne smemo zaboraviti ni ogroman skandal kada je otkrivena afera između Keli - supruge bejzbol igrača Kalvina Ripkena Džuniora i Kevina Kostnera. Glumac i sportista su bili prijatelji, a nakon što se otkrila veza, Ripken je imao problem da se fokusira na igru i izgubio stotine hiljada dolara.

Kevin je važio za najvećeg zavodnika
Kevin je važio za najvećeg zavodnika foto: Profimedia

I glumica i supruga Džona Travolte Keli Preston je jedna od njegovih bivših ljubavi, a navodno je to bila i Vitni Hjuston, a onda je zavodnik 1994. sreo modela i dizajnerku torbi Kristin Baumgartner.

Međutim, sve se promenilo 1999. godine, kada je na golf terenu upoznao Kristinu.

Kevin i Kristin z braku su dobili 3 dece
Kevin i Kristin z braku su dobili 3 dece foto: Profimedia

Iako je odnos izmešu Kristine i Kevina bio divan, par je raskinuo. Činjenica je da Kevin nije bio spreman za venčanje i brak. Razlog je bio taj da se on i Kristina nisu složili oko pitanja dece.

Kristina je bila nepokolebljiva: sanjala je da će roditi dete. Stoga su 2002. godine, nakon 4 godine veze - raskinuli.

"Rekla mi je: Volim te i čekaću te. Ali ne zadugo. Ako se predomisliš, vrati se i ja ću te prihvatiti, " priseća se Kostner reči koje mu je Kristina rekla tada kada su raskinuli.

Nakon venčanja Kevin je svoj život promenio iz korena
Nakon venčanja Kevin je svoj život promenio iz korena foto: Profimedia

"I ja sam to uradio. Ne bih mogao da živim bez Kristine," iskren je glumac.

"Probudio sam se jedno jutro i pomislio: Izgubiću najlepšu ženu na planeti. Ona je spremna da bude sa mnom do poslednjeg daha, a ja se plašim da imam decu? Ne smeš da propustiš ljubav. Samo reci Da!", ispričao je glumac svojevremeno u jednom intervjuu.

Od tog momenta Kevin Kostner se potpuno menja. Više se ne pojavljuje u skandal rubrikama. Postao je uzoran suprug i otac - pravi porodični čovek.

Ipak, očigledno da u njihovom braku nije sve bilo tako sjajno kako izgleda. Lepa 49-godišnjakinja nije tražila alimentaciju, ali će joj izdržavanje biti isplaćemo u skladu sa uslovima predbračnog sporazuma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs