PRE 6 GODINA DONIRALA JE DRUGARICI BUBREG: Slavna pevačica danas je ni ne spominje, a jedina joj se našla u nevolji

Fransia Raisa pre nekoliko je godina donirala bubreg Seleni Gomez, a slavna pevačica je više ni na Instagramu ne prati.

Celebrities
Autor:
PRE 6 GODINA DONIRALA JE DRUGARICI BUBREG: Slavna pevačica danas je ni ne spominje, a jedina joj se našla u nevolji
Slavnoj pevačici drugarica donirala bubreg, a ona je ni ne spominje, Foto: Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Selena Gomez je nedavno postala najpraćenija žena na svetu sa 402 miliona pratilaca na Instagramu, a uspešno balansira nekoliko karijera.

Inače, Selenina popularnost je naglo porasla u poslednje vreme nakon što su je Hejli Biber i Kajli Džener ismevale na društvenim mrežama koje su zbog toga izgubile oko milion pratilaca.

Selena Gomez postala je najraćenija zvezda na Instagramu
Selena Gomez postala je najraćenija zvezda na Instagramu foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Milioni ljudi stali su uz Selenu, a pridružile su im se i zvezde Majli Sajrus, Dženifer Lopez, Džena Ortega, Lili Kolins, Olivija Vajld, Demi Lovato, Lejdi Gaga, Elizabet Benks i Logan Lerman.

Podsetimo, Selena se više puta povlačila iz javnosti zbog zdravstvenih i ljubavnih tegoba. Selena se godinama bori sa lupusom, autoimunom bolešću koja uzrokuje da prirodna imunološka obrana tela napada zdravo tkivo.

Selena je zbog bolesti morala na transplataciju bubrega
Selena je zbog bolesti morala na transplataciju bubrega foto: Printscreen Instagram - Selena Gomez

Upravo je problem sa lupusom doveo do toga da Selena Gomez ode na transplataciju bubrega 2017. godine, a celu stvar otežala je i depresija i bipolarni poremećaj.

Ona je zapravo veoma dugo krila od svih pravo zdravstveno stanje, sve dok se nije slomila pred tada najboljom prijateljicom inače plesačicom i glumicom Fransijom Raisom. i otkrila joj da se nalazi u bezizlaznoj situaciji, te da joj je hitno potreban bubreg.

Seleni je drugarica dala bubreg
Seleni je drugarica dala bubreg foto: PictureGroup / ddp USA / Profimedia

Devojka nije časila časa, iako su njeni roditelji bili protiv, odradila je sve potrebne analize, a potom su operisane. Međutim, operacija nije prošla bez komnplikacija, te je malo falilo da njeno telo odbaci bubreg. Ipak, sve je imalo dobar epilog, ali odnosi među devojkama nisu ostali isti.

Selena svoju prijateljicu godinama ne spominje, a mnoge je šokiralo kada se nije pojavila ni u njenom dokumentarcu. Zapravo, nijednog trenutka Fransija se nije spomenula ni u kom kontekstu, a Selena je dodatno sve iznenadila kada je u nedavnom intervjuu istakla Tejlor Svift kao jedinu pravu prijateljicu.

Pevačica je takođe istakla da je trajanje bubrega do 30 godina, te da je spremna da umre kada njen bubreg bude "dotrajao", i da će se mirne glave oprostiti od svih.

Dokumentarac je mnoge potresao i bacio potpuno novo svetlo na Gomezovu, ali joj ipak ni najveći fanovi nisu mogli da oproste što Fransiju nije spomenula. Šuškalo se da je "kamen spoticanja" to što je navodno Selena u jednom trenutku počela da pije, što je sama obelodanila tokom jednog TikTok izazova, što joj je Fransija žestoko zamerila.

Selena je drugaricu potpuno odstranila iz života
Selena je drugaricu potpuno odstranila iz života foto: prinstcreen/instagram

Fransija je letos pričala koliko joj je doniranje bubrega promenilo život: "Budući da imam jedan bubreg koji funkcioniše i on deluje kao filter za moje telo, moram da pazim šta jedem i ne mogu da unosim mnogoproteina. Dosta jedem, ali moram dosta i da žvaćem hranu što mi otežava ishranu i ne mogu da se ugojim".

Shodno tome, nezdrav stil života Selene Gomez joj je veoma smetao. Kako se pisalo pre par meseci, ovo je bilo seme razdora između nekada najboljih prijateljica, iako joj je se ona našla čak i kada je zbog raskida sa Džastinom završila na psihijatriji.

Selena je zbog Džastina završila na psihijatriji
Selena je zbog Džastina završila na psihijatriji foto: Profimedia

Upravo Seleninu izjavu o Tejlor Svift podelila je i sama Fransija uz komentar: "Zanimljivo", a nakon toga ju je otpratila sa Instagrama. Selena je zatim objavila video na TikToku u kojem govori o tom potezu i kaže: "Žao mi je što nisam spomenula baš sve osobe koje poznajem", čime je još više razljutila javnost. Mnogi su je osudili nakon tog poteza, i sada nekadašnju Dizni slatkicu gledaju potpuno drugačijim očima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs