SEVERININE FOTOGRAFIJE OD PRE 20 I KUSUR GODINA SU HIT: Plava kosa, manje grudi, usta... Nikada je ne biste prepoznali

Severina je danas savršeno negovana žena koja prkosi godinama, ali njen izgled se danas drastično razlikuje od perioda pre 20 godina

Celebrities
11:54h Autor:
SEVERININE FOTOGRAFIJE OD PRE 20 I KUSUR GODINA SU HIT: Plava kosa, manje grudi, usta... Nikada je ne biste prepoznali
Severina izgleda bolje nego ikad., Foto: Printscreen/instagram

Da je Severina nedavno napunila 50 godina ni po čemu ne bi mogli zaključiti obzirom da ona izgleda bolje nego ikada.

Ona dan-danas ima istu kilažu koju je imala i kao mlađa, što je 55 kilograma na njenih 170 cm visine. Njeno zgodno telo je rezultat zdravih navika kojih se pridržava godinama. Neko je ko vežba šest puta nedeljno, jede pet malih obroka i šeta barem pola sata svakog dana.

Već skoro tri decenije dominira balkaskom muzičkom scenom zahvaljujući brojnim hitovima, ali i skandalima.

Osim hitova, karijeru joj je obeležio i buran ljubavni život. Sa prvim mužem Milanom Popovićem, dobila je i sina. Međutim taj odnos se neslavno završio, a bivši partneri su stigli čak i do suda, zbog tvrdnji biznismena da pevačica nema dovoljno vremena da se posveti detetu, jer mnogo nastupa.

Potom se udala i za znatno mlađeg Igora Kojića, sina našeg čuvenog pevača Dragana Kojića Kebe, i ako su odavali utisak skladnog para, nakon nekog perioda je usledio razvod.

Taman kada smo pomislili da je nastalo zatišje u Severininom životu, kao bomba je odjeknula vest da je bila uhapšena zbog sukoba sa sestrom Marijanom, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima.

Sa druge strane, kada pogledamo njene slike sa početka karijre, vidimo da je prilično drugačije izgledala. Otkrila je da je operisala nos na nagovor jednog doktora, iako to nije imala u planu.

Severina
foto: Printscreen Youtube / You Tube

"Sa 20 godina sam operisala nos, jer me doktor nagovorio. Nije bio grbav, ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo sredio taj tvoj nos i ja mu dozvolim. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali sto jes, jes lepši je nego moj rođeni", ispričala je za domaće medije.

Ukoliko je sudeći po slikama iz mladosti, pevačica je korigovala kako usne, tako i grudi. Dugo je bila prepoznatljiva po svojoj kratkoj plavoj kosi, međutim sada je sklonija eksperimentisanju sa bojama. Ono što je oduvek ostalo isto na njoj je vitka linija i neverovatan seksepil i zavodljivost kojom zrači.

Severina je tokom godina pratila modne trendove i prilagođavala svoj izgled njima. U poslednjih par godina, nije drastično menjala imidž, te se mogu čuti komentari da je pevačica u ovakvom izdanju najlepša.

1 / 9 Foto: Facebook

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs