SEVERINA NEPREPOZNATLJIVA: "Da na slici ne piše tvoje ime, mislila bih da je neka devojka od 20 godina"

Severina je na Instagramu objavila svoju novu fotografiju, a komplimenti samo pljušte

Moda
13:33h Autor:
SEVERINA NEPREPOZNATLJIVA: "Da na slici ne piše tvoje ime, mislila bih da je neka devojka od 20 godina"
Severina, Foto: Printscreen/instagram/severina

Malo ko veruje kako Severina ima 50 godina. Naime, pevačica je savšeno negovana i sa zategnutim i fit telom podseća na devojke do dvadesetak godina.

To misle i njeni obožavaoci koji su komentarisali njenu najnoviju fotografiju sa Instagramu. Obučena u sportski grudnjak francuskog benda Celine, pevačica je istakla svoju neverovatnu figuru.

Prugasti model u bež i plavoj boji izuzetno je fleksibilan komad odeće koji se može kombinovati na različite načine, dok ga je Severina obukla uz teksasni šorts i strukirani sako.

Inspiraciju za modnu kombinaciju pevačica je našla u kolekciji odeće ovog francuskog brenda za proleće/leto 2021.

"Kao prava tinejdžerka, da ne piše u levom gornjem uglu Severina mislila bih stvarno da je neka devojčica. Prelepa u svakom pogledu...i sad nije ni važno koliko si stvarno lepa, nego da si srećna, zadovoljna u svojoj koži, što se vidi na svakoj fotki...Mislim želim reći odišeš lepotom koja dolazi iz spokojne i sretne duše i zato sam veoma sretna zbog Tebe," napisala joj je jedna obožavateljka.

A kako Severina održava ovako vitku liniju, nedavno je otkrila:

"Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica", ispričala je ona.

Dodala je i da ima jednu naviku koje se godinama prodržava. Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", otkrila je Severina i priznala da i te kako voli da jede.

Pogledajte sva njena neverovatna izdanja u našoj galeriji:

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen / Severina
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs