ANASTASIJA NIJE NI BLEDA SENKA ZGODNE ŽENE SA DRUŠTVENIH MREŽA: Razlika između nje uživo i na Instagramu je FRAPANTNA

Ruskinja koju porede sa Kim Kardašijan nije toliko zgodna uživo koliko se predstavlja na mrežama.

Celebrities
08:44h Autor:
ANASTASIJA NIJE NI BLEDA SENKA ZGODNE ŽENE SA DRUŠTVENIH MREŽA: Razlika između nje uživo i na Instagramu je FRAPANTNA
Kako zaista uživo izgleda Anastasija Kvitko, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Već smo pisali o Angelis Segovii koju su zbog izgleda poredili sa Kim Kardašijan, a iz sličnog razloga je jedna Ruskinja postala popularna u svetu.

Anastasija Kvitko (28) je poznata Ruskinja koju mnogi porede sa Kim Kardašijan zbog istaknutih oblina koje ima, a posebno zbog zadnjice. Nju sa debelim razlogom zovu ruska Kim, a u prilog tome govore i mnogobrojne fotografije na njenom Instagramu.

Anastasija je na društvenim mrežama veoma brzo stekla veliku popularnost, ali izgleda da nije baš sve tako kako ona predstavlja. Naime, nju su paparaci uslikali na plaži u Majamiju i na jednom holivudskom događaju, a ono što su mnogi primetili je da ona ne liči na sebe sa Instagrama.

Kada se uporede te slike sa fotografijama sa njenog profila, razlika je drastična i više je nego očigledno da ona fotošopira svaku svoju sliku pre nego što je objavi na društvenoj mreži.

Anastasija Kvitko uživo izgleda znatno drugačije
Anastasija Kvitko uživo izgleda znatno drugačije foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I ne samo to, mnogi komentarišu da i njen izgled uživo nije prirodan odnosno da je imala brojne estetske korekcije ne bi li bila sličnija američkom TV zvezdi, ipak onda tvrdi suprotno.

- Moje telo je sportske građe, moji bokovi su zategnuti, zadnjica mi je najlepša, a na licu nisam radila nijednu plastičnu korekciju. A ona - svi znamo šta je uradila sa svojom pozadinom.

Anastasija tvrdi da je potpuno prirodna
Anastasija tvrdi da je potpuno prirodna foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kritike i istina o njenom izgledu nije uticala negativno na broj njenih pratilaca na Instagramu. Desilo se nešto sasvim suprotno, pa nju sada prati više od 12 miliona ljudi.

Podsetimo, tokom uspešnog putovanja, angažovale su je mnoge agencije za modela. Ali neke manekenske organizacije su je zanemarile zbog njene telesne masti, ali ona je to pretvorila u svoj zaštitni znak i sa velikim uspehom se održala u industriji.

Anastasija Kvitko se duže vreme ne pojavljuje u javnosti, van mreža pa je pitanje da li je zahvaljujući veštačkom ulepšavanju možda i zaista došla do željenog izgleda koji je na Instagramu promovisala godinama unazad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs