ĆERKA BOGDANA DIKLIĆA IZRASLA JE U LEPOTICU: Dobio ju je u braku sa 22 godine mlađom koleginicom, a Sofija je ista majka

Ćerka Bogdana Diklića izrasla je u pravu lepoticu, a sinoć se posle duže vremena pojavila sa ocem u javnosti.

Celebrities
16:45h Autor:
ĆERKA BOGDANA DIKLIĆA IZRASLA JE U LEPOTICU: Dobio ju je u braku sa 22 godine mlađom koleginicom, a Sofija je ista majka
Kako izgleda ćerka Bogdana Diklića?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Promocija nove sezone serije "Juzni vetar: Na granici" održana je sinoć u MTS Dvorani u Beogradu, a tom prilikom okupili su se glavni akteri ovog ostvarenja.

Među njima je bio i doajen našeg glumišta Bogdan Diklić, kome je poverena uloga oca Petra Maraša, glavnog junaka, kojeg glumi Miloš Biković.

Iako je glumac Bogdan Diklić lice dobro poznato svim ljubiteljima filma, o njegovom privatnom životu malo se zna. Bogdan iz braka sa glumicom Draganom Marojević ima ćerku Sofiju, a ona se sinoć ruku pod ruku pojavila sa ocem na crvenom tepihu.

Bogdan Diklić pojavio se u društvu ćerke Sofije
Bogdan Diklić pojavio se u društvu ćerke Sofije foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sofija je izrasla u prelepu mladu ženu duge plave kose, a mnogi su primetili da neodoljivo podseća na svoju majku.

Bogdan Diklić je naslednicu dobio na pragu pedesete godine, a u jednom intervjuu ispričao je koliko mu je ona promenila život:

Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite, rekao je glumac u jednom od retkih intervjua.

Bogdan je Sofiju dobio u braku sa glumicom Draganom Marojević
Bogdan je Sofiju dobio u braku sa glumicom Draganom Marojević foto: ATA Images / Antonio Ahel

Bogdan i Sofijina majka vezu su dugo skrivali, a venčali su se 2009. godine, takođe daleko od očiju javnosti. Glumac je od Dijane stariji čak 22 godine. Privatni život vešto su krili, a na svoj brak stavili su tačku 2015. godine.

Dijana, je imala ulogu u seriji "Neki novi klinci", a javnost ju je gledala i u filmovima, "Četvrti čovek" i "Lajanje na zvezde", gde je scenu delila sa Diklićem. Ona već duže vreme malo snima, ali je stalni profesor dikcije na Fakultetu dramskih umetnosti, kao i profesor glume u jednoj privatnoj školi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs