ĆERKA ČOLE OPET ŠOKIRA, SVI SE ČUDE KAKO PEVAČ TO DOPUŠTA: Šuška se da je sa njim u vezi, dubok dekolte IZAZVAO POMETNJU

Una ponovo skreće veliku pažnju na sebe.

Moda
20:36h Autor:
ĆERKA ČOLE OPET ŠOKIRA, SVI SE ČUDE KAKO PEVAČ TO DOPUŠTA: Šuška se da je sa njim u vezi, dubok dekolte IZAZVAO POMETNJU
Kako Zdravko Čolić reaguje na provokativno ponašanje ćerke?, Foto: Printscreen Instagram / unacolic

Una Čolić, naslednica najveće balkanske zvezde Zdravka Čolića, gde go se pojavi - privlači pažnju. Ovoga puta je prisustvovala MAC doleli nagrada, a njen atraktivan i glamurnozan stajling je oduševio mnoge devojke.

Naime, duboki dekolte je bio u prvom planu, dok je i šlic bio i te kako izazovan. Za ovu ceremoniju Una je odabrala crnu haljinu, a na licu je dominirao crveni karmin, dok je kosu zavezala u niski rep. Ceo autfit upotpunila je diskretnom orglicom.

Komplimenti ispod njene objave su mnogobrojni: "Najlepša oblina na ženskom telu je osmeh", "Uvek prava dama, sa stilom", "Brutalna", samo su neki od komplimenata.

Sa druge strane, ne prestaje da se piše o Uninom emotivnom statusu, posebno otkako je viđena u društvu Marka Bijelića, inače sina pevačice Dragane Mirković,kako večeraju u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Naslednici muzičkih zvezda uživali su u društvu jedno drugog uz specijalitete japanske kuhinje, a da li su prijatelji ili nešto više i dalje se samo nagađa.

Da voli da intrigira javnost svedoče i njene porvokative objave na Instagramu, a jednom je doslovno sve šokirala, te su se mnogi pitali kako legendarni pevač doputa svojoj ćerki da se tako ponaša. Naime, ona je pozirala na slici tako što se isplazila i pokazala srednji prst, dok je sedela na luksuznom automobilu, a fotografiju možete pogledati OVDE.

Osim toga, sudeći po njenim postovima, užva u luksuzu i obožava da putuje, te nije važno da li se radi o nekog egzotičnoj destinacji ili evropskom gradu.

Šta legendarni Čola kaže na ponašanje starije ćerke?

- Una je sada popularnija od mene, ima svoje obožavaoce. Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme. Večeras su obe bile u publici i divno je što znaju moje pesme. Uživale su i to baš. Video sam ih sa bine. Svaku pesmu su pevale sa mnom i to me čini radosnim - rekao je posle jednog koncerta Zdravko Čolić.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / unacolic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs