TEŠKA JE SKORO 100, A IZGLEDA KAO DA IMA 60 KG: Niko ne nosi višak kilograma bolje od ove žene

Ešli Grejem teška je 100 kg, a izgleda kao da ima 60. Jedim potezom oduševila je javnost.

Celebrities
Autor:
TEŠKA JE SKORO 100, A IZGLEDA KAO DA IMA 60 KG: Niko ne nosi višak kilograma bolje od ove žene
Ešli Grejem teška je 100 kg, a izgleda kao da ima 60, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ešli Grejem, jedna od najlepših plus size manekenki današnjice nedavno je napravila potez zbog kojeg je nastao haos na mrežama. Naime, kada se na gala događaju u organizaciji časopisa "Time", pojavila u potpuno providnoj kreaciji, izazvala je lavinu komentara.

Naime, Ešli je godinama na meti negativnih komentara zbog činjence da ima skoro 100 kilograma, kao previše celulita. Međutim, sada je pokazala kako može da izgleda dosta mršavije, a sve zahvaljujući kombinezonu koji ju je utegao.

Ešli Grejem
Ešli Grejemfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovim potezom pokazala je da i punije žene mogu da budu veoma seksepilne i zavodljive, te da se osećaju dobro u koži.

Nedavno je podelila i fotografiju svog stomaka na Instagram i pokazala kako izgleda žena nakon porođaja. Takođe je priznala i kakve posledice je pretrpelo njeno telo.

"U 30. nedelji su strije počele da se povećavaju. Pomislila sam u sebi, dobro Ešli, možeš se nositi s ovim. Imala si ih nekoliko pre, ovo je život. Ti si šampion, koga briga? Ovo će biti sjajan trenutak… A onda ih je bilo sve više i više, mogle su se videti kako izlaze iz mojih gaćica, a zatim preko pupka, i raspala sam se zbog toga… Stalno sam ih spominjala i govorila svom timu: ‘Ne razumete. Nekad sam bila seks simbol, sada sam mašina za pravljenje beba sa strijama do pupka. Šta se događa?'"

1 / 7 Foto: Profimedia

Prisetila se da je to i dalje bila borba nakon porođaja:

"Planirala sam da se vratim na posao nakon osam nedelja, ali bila sam u lošem stanju, a kad sam se pogledala u ogledalo, i dalje sam se osećala kao da sam trudna. A ipak radim u industriji koja od mene očekuje da se vratim na posao u telu koje je ‘nazadovalo’ – pritisak koji nijedna žena, u bilo kojoj industriji, ne zaslužuje da oseća. Uvek sam se borila protiv nepravednih i nerealnih standarda, a opet, da budem potpuno iskrena, očekivala sam da će se sve vratiti na staro", objasila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs