ZASIJALA NA PRESTIŽNOJ DODELI NAGRADA

EŠLI GREJEM PONOSNO POKAZALA STRIJE I OBLINE NA CRVENOM TEPIHU: Zbog ovog izdanja porede je sa BOGINJOM

Plus-sajz manekenka Ešli Grejem redovno koristi svoje društvene mreže kako bi promovisala "body positivity", odnosno pozitivan pogled na sopstveno telo.

Star look
13:49h Autor:
EŠLI GREJEM PONOSNO POKAZALA STRIJE I OBLINE NA CRVENOM TEPIHU: Zbog ovog izdanja porede je sa BOGINJOM
Ešli Grejem, Foto: Profimedia

Prelepa manekenka se bori za ravnopravnost svih veličina, kako na pisti tako i van nje, a kada je u avgustu 2019. godine objavila svoju da je u drugom stanju, počela je da koristi Instagram kako bi normalizovala promene koje se u tih devet meseci događaju na njenom telu.

Ešli Grejem
foto: Profimedia

Njoj tako nije strano da pokazuje strije na društvenim mrežama. Jednom je ispod jedne od objava na Instagramu napisala kako njen suprug Džastin za njene strije kaže da izgledaju kao "drvo života".

U nedelju je svoje obline, kao i spomenute strije, ponosno pokazala na crvenom tepihu dodele nagrada "MTV Video Music Awards", na kojoj je imala ulogu prezenterke.

Nešto više od sedam meseci od rođenja blizanaca, izgledala je božanstveno dok je pozirala u crnoj haljini sa neobičnim izrezima.

1 / 5 Foto: Profimedia

Dobro raspoložena manekenka fotografima je pozirala u crnoj pripijenoj haljini midi dužine, koja je otkrivala njena ramena te je imala izreze na bokovima i stomaku. Haljinu ukrašenu s nekoliko svetlucavih detalja u srebrnoj boji uparila je sa sandalama s tankim kaišićima u kombinaciji crne i srebrne boje. Svoju dugu, smeđu kosu je pustila da pada slobodno.

"Predivna dama i prekrasno telo sa savršenim oblinama", "Izgleda sjajno", "Rodila je troje dece i treba da ima samopouzdanja da pokaže telo koje je za to zaslužno", "Kao da nije s ovog sveta", "Boginja", "Predivna žena" samo su neki od komentara na ovo izdanje slavne manekenke.

Kako se vama dopada ovo izdanje manekenke Ešli?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs