elizabet berkli

KONTROVERZAN FILM IZ 90-TIH DONEO JOJ JE STATUS SEKS SIMBOLA: Prelepu plavušu danas niko ne bi prepoznao

Elizabet Berkli najpoznatija je po ulozi u filmu "Showgirls" iz 1995. godine, zbog kojeg je postala seks-simbol, a sada je snimljena u javnosti nakon dugo vremena i izgleda neprepoznatljivo.

Star look
13:29h Autor:
KONTROVERZAN FILM IZ 90-TIH DONEO JOJ JE STATUS SEKS SIMBOLA: Prelepu plavušu danas niko ne bi prepoznao
Elizabet Berkli, Foto: Profimedia

Glumica Elizabet Berkli proslavila se sredinom 1990-ih u filmu "Showgirls" kada je publici priuštila jednu od najprovokativnijih scena u istoriji kinematografije.

Elizabet Berkli
foto: Profimedia

Elizabet je tumačila ulogu Naomi, devojke koja dolazi u Las Vegas i postaje jedna od glavnih zabavljačica u gradu kockanja i promiskuiteta. Scene u kojima vodi ljubav u bazenu, kao i one na kojima pleše oko striptiz šipke postale su kultne, a njoj su donele status seks-simbola, ali i zapečatile joj karijeru.

Elizabet Berkli
foto: Profimedia

Zbog kontroverznog filma koji je kritika odbacila, Elizabet je 1995. dobila dve Zlatne maline, nagrade koju ni jedna glumica ne želi da primi. Odabrana je za najgoru glumicu sveta i najgoru debitantkinju, a kritičari su joj poručili kako dobar izgled ipak nije jedino što je potrebno za uspeh u Holivudu.

Elizabet Berkli
foto: Profimedia

Nakon toga ostvarila je još nekoliko nezapaženih uloga i danas se retko pojavljuje u javnosti, ai paparaci su je sada ulovili u šetnji Los Anđelesom, a na fotografijama je nije lako prepoznati.

Danas 50-godišnja Elizabet u zadnje je vreme očigledno je nakupila nekoliko kilograma viška, što na društvenim mrežama vešto krije.

Nismo navikli da je vidimo u ovako opuštenom izdanju, bez šminke i glamuroznih krpica, a čini se da ni ona nije očekivala da će je neko fotografisati.

Zaista drugačije je izgledala i pre dve godine, kada je snimila nove epizode serije "Saved by the bell" u kojoj je započela karijeru kao Džesi Spano, ali zbog male gledanosti ribot je otkazan nakon dve sezone.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs