MIROSLAVA JE ŽENA BEZ KOMPLEKSA: Supruga čuvenog tenisera bila je i ostala POTPUNO PRIRODNA, a za kilograme nije marila

Mirka Federer postala je poznata kao supruga Rodžera Federera, a veliku pažnju oduvek je privlačio njen izgled.

Celebrities
20:22h Autor:
MIROSLAVA JE ŽENA BEZ KOMPLEKSA: Supruga čuvenog tenisera bila je i ostala POTPUNO PRIRODNA, a za kilograme nije marila
Transformacija Mirke Federer zbog koje se prepolovila, Foto: Profimedia

Mirka Federer svima je poznata kao žena jednog od najboljih tenisera današnjice Rodžera Federera, ali mnogi tvrde da je ona mnogo više od žene bogatog sportiste i da on zapravo ceo svoj uspeh duguje njoj.

Koliko je uticajna govori i podatak da je u prvih 10 najpoznatijih ličnosti iz Švajcarske, prema zvaničnoj statistici pretrage Gugla.

Mirka je 2017. godine bila na meti kritike zbog izgleda u kupaćem kostimu, kada su je paparaci fotografisali na odmoru. Nikada nije želela da komentariše opaske na račun njene kilaže, pa je dobila epitet - žena bez kompleksa.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ipak, reklo bi se da joj godine idu na ruku, te je Mirka u poslednje vreme znatno korigovala kilograme i gotovo da se prepolovila.

Pritom, supruga slavnog Švajcarca ostala je verna i prirodnom izgledu što je veliki plus i što fotografije jasno pokazuju. Takođe, reklo bi se da Mirka previše ne mari ni za modne trendove jer je godinama verna svom klasičnom stilu, piše Žena.blic.rs.

1 / 9 Foto: Profimedia

Godinama se pričalo da je ona ta koja zavodi red u kući, a njen strog izgled na mečevima samo je dodatno pogrejao priče da je stroga i ambiciozna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs