KO JE NAJMISTERIOZNIJA ŽENA HRVATSKOG FUDBALERA? Venčali su se 2 puta, a prirodnu lepoticu slava uopšte ne interesuje

Žena hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, Anita, supruga bodri sa tribina u Kataru, što je bilo jedno od retkih pojavljivanja u javnosti.

Celebrities
Autor:
KO JE NAJMISTERIOZNIJA ŽENA HRVATSKOG FUDBALERA? Venčali su se 2 puta, a prirodnu lepoticu slava uopšte ne interesuje
Ko je najmisterioznija žena hrvatskog fudbalera?, Foto: Printscreen/instagram

Reprezentacija Hrvatske večeras igra utakmicu protiv Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Zbog uspeha koji su do sada postigli regionalna, ali i svetska javnost sve više se interesuje za privatni život "Vatrenih".

Žene hrvatskih fudbalera podjednako su zanimljive i atraktivne, kao i supruge naših reprezentativaca, a ima i onih koje ne vole da se preterano eksponiraju u javnosti. Već smo pisali o ženi Luke Modrića, a još jedna dama veoma je slična njoj, po tome što je prilično tajanstvena kada je reč o njenom privatnom životu.

U pitanju je Anita Lovren, supruga Dejana Lovrena, koju hrvatski mediji opisuju kao najmisteriozniju među suprugama njihovih reprezentativaca.

Dejan Lovren jedan je od najboljih fudbalera hrvatske reprezentacije
Dejan Lovren jedan je od najboljih fudbalera hrvatske reprezentacije foto: Printscreen/instagram

Crnokosu Anitu Lovren je upoznao 2005., kad mu je bilo samo 16 godina, a uz kratak prekid malo pre venčanja, par je zajedno sve do sad.

Par se, slično kao naš selektor Piksi i njegova supruga Snežana, venčao dva puta. Prvi put su u tajnosti stali pred matičara u junu 2012. godine, a Anita je tad bila trudna s njihovim prvim detetom.

Lovren, koji je tada imao 23 godine, nije krio oduševljenje što će postati otac i srećne vesti je ubrzo podelio na društvenim mrežama.

Godinu dana kasnije usledilo je i crkveno venčanje, u junu 2013., a tom je prilikom s njima bila njihova prva ćerkica Elena koja je tad imala 10 meseci. Venčanje se održalo u crkvi Majke Božje Remetske, a slavlju je prisustvovalo preko 300 zvanica.

Drugo dete, sinčića Josipa dobili su 2015. godine, a Lovren ni tad nije skrivao emocije i oduševljenje.

Anita nema društvene mreže i ne hvali se skupim krpicama poput ostalih žena fudbalera, a mnogi su tokom retkih pojavljivanja u javnosti primetili da se od udaje za Dejana do danas nije ni malo promenila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs