BIO JE "KRALJ SPLAVOVA", A ONDA JE UPOZNAO SRPSKU KENDAL DŽENER: Tešio je skrhanog Ronalada, a devojku je dugo krio

Devojka našeg reprezentativca Nemanje Radonjića prava je lepotica, a zbog izgleda je dobila nadimak srpska Kendal Džener

Celebrities
16:49h Autor:
BIO JE "KRALJ SPLAVOVA", A ONDA JE UPOZNAO SRPSKU KENDAL DŽENER: Tešio je skrhanog Ronalada, a devojku je dugo krio
Kako izgleda devojka Nemanje Radonjića?, Foto: Printscreen/instagram/izzadorable

Fudbalska reprezentacija Srbije pre dva dana je otišla u Katar, a sutra ih očekuje poslednji kontrolni meč protiv Bahreina pred početak Mundijala u Kataru.

Kada je prošle godine Srbija nadigrala selekciju Portugala u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, tada je najveću pažnju privukao Nemanja Radonjić koji je rešio uplakanog Kristijana Ronalda.

Nemanja Radonjić u vezi je s Isidorom Kadijević
Nemanja Radonjić u vezi je s Isidorom Kadijević foto: Printscreen/Instagram/n.radonjic7

Nemanja Radonjić ima 26 godina i iz Niša je, ali malo ko zna da mu najveću podršku pruža devojka, koju je dugo krio od javnosti. On je više od godinu dana u vezi sa atraktivnom srpskom manekenkom Isidorom Kadijević.

Pre nego što je upoznao Isidoru, Nemanji su dobar provod i lepe devojke bile ispred svega, zbog čega su ga nazivali i kraljem splavova. Ipak, rešio je da se smiri i posveti karijeri, a u tome je mnogo doprinela upravo atraktivna brineta.

Par je u početku krio svoju ljubav, pa tako na društvenim mrežama nismo mogli da vidimo njihove zajedničke fotografije. Oboje su na Instagramu imali samo po jednu zajedničku fotografiju - na kojoj im se ne vide lica.

Ono što ih je odalo jesu komentari koje su ostavljali jedno drugom, ali i poneki stori na društvenoj mreži. Ipak, za sada nisu javno komentarisali svoj odnos.

Isidora Kadijević se bavi modelingom, ima 25 godina a zbog fizičkog izgleda mnogi je zovu "srpska Kendal Džener".

Isidoru zbog izgleda nazivaju srpska Kendal Džener
Isidoru zbog izgleda nazivaju srpska Kendal Džener foto: Printscreen/instagram/izzadorable

Na njenom Instagram profilu se često mogu videti mnogobrojni projekti i kampanje na kojima je angožavana kada je modeling u pitanju, a ono što je zanimljivo, to je da je Isidora ovim poslom počela kasno da se bavi.

- Moram priznati da mi prija ovaj epitet. Biti "dvojnica" jedne od najlepših žena na svetu je zaista velika stvar. Svesna sam toga da fizički ličimo, ali se trudim da uvek ostavim neki svoj lični pečat - istakla je Isidora za Telgraf.rs na temu sličnosti sa Kendal.

Isidora se uspešno bavi modelingom
Isidora se uspešno bavi modelingom foto: Printscreen/Instagram/izzadorable

Krasila je naslovnice magazina "Bazar", fotografisala se za italijanski "Project one magazine", kao i za magazin "Rebel".

Na pitanje da li kod muškarca bira dobrotu i vernost ili status ili bogatstvo, Isidora je odgovorila:

- Mislim da je najviši status i najveće bogatstvo kod muškarca upravo njegova dobrota i pre svega vernost - rekla je manekenka nedavno za Telegraf.rs.

Podsetimo, Radonjić je ranije bio dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Ivom Grgurić, kao i ćerkom Željka Šašića - Sofijom. Svojevremeno se šuškalo i da je imao kratku romansu sa Sofijom Milošević. Još fotografija lepe Isidore pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 11 Foto: Printscreen/instagram/izzadorable
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs