DOK NIJE UPOZNALA RONALDA RADILA JE KAO PRODAVAČICA: Georginine fotografije iz tog perioda dokaz su šta novac čini

Georgina Rodrigez pre veze s Kristijanom Ronaldom vodila je potpuno drugačiji život, a drugačije je i izgledala.

Celebrities
21:56h Autor:
DOK NIJE UPOZNALA RONALDA RADILA JE KAO PRODAVAČICA: Georginine fotografije iz tog perioda dokaz su šta novac čini
Kako je Ronaldova devojka izgledala dok je bila prodavačica?, Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Mnogo se u poslednje vreme govori o fizičkom izgledu Georgine Rodrigez, devojke fudbalera Kristijana Ronalda.

Otkako je svetlo dana ugledao njen dokumentarac "I Am Georgina" gde je govorila o svojoj porodici, mladosti, trenutnom životu i naravno, odnosu s Ronaldom, gledaoce je zaintrigirao njen život pre glamura i bajke koju trenutno ima.

Georgina Rodrigez znatno se promenila
Georgina Rodrigez znatno se promenila foto: Profimedia

Svog princa na belom konju, Ronalda, upoznala je 2016. godine u dizajnerskoj prodavnici Gucci u Madridu gde je radila kao prodavačica.

"Kada sam izlazila iz radnje, videla sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dečakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta", rekla je Georgina.

Ipak, nakon nekoliko nedelja, njenim šefovima se nije svidela pažnja koju je počela da dobija. Tako je Georgina na posao dolazila autobusom, a kući bi odlazila u skupocenom Bugatiju. Kad su Ronaldovi obožavatelji saznali gde mogli da ga sretnu, okupirali bi radnju i satima stajali ispred, a onda su šefovi shvatili kako bi gužva mogla da otera njihove bogate kupce pa su joj dali otkaz.

Pre nego što je upoznala Ronalda Gerorgina je radila kao prodavačica
Pre nego što je upoznala Ronalda Gerorgina je radila kao prodavačica foto: Profimedia

Upućeniji izvori tvrde kako je to jako zabolelo Georginu koja se otad hvali luksuznim životom, između ostalog, i kako bi bivšem poslodavcu pokazala da je sada deo te elite.

A sada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima vidimo Georginu kako je izgledala dok je radila za pomenuti brend. Tako na svakoj fotografiji možemo da je vidimo u beloj košulji i crnim poslovnim pantalonama, a teško je ne primetiti da se prilično promenila od tada.

1 / 5 Foto: TL / The Photo One / Profimedia

"Kao devojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Niko mi dok sam bila mala nije rekao da sam lepa. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Niko nije savršen, ali smo unikatni", rekla je jednom Georgina koja o svojim operacijama nikada nije javno progovorila.

Georgina je drastično promenila izgled tokom godina
Georgina je drastično promenila izgled tokom godina foto: MICHAEL BUHOLZER / AFP / Profimedia

Iako ne može da ospori da je ova Argentinka i prirodno lepa, svejedno vidimo da nije za sve zaslužna majka priroda. Tako postoje i stare fotografije s početka veze s Ronaldom, a kada ih vidimo danas, vidno je da se Georgina od obične devojke koja se preterano nije sređivala, pretvorila u divu koja je sve na sebi dovela što bliže savršenstvu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs