NAKON PRIZNANJA DA VOLI ISTI POL, SLAVNA GLUMICA JOŠ JEDNOM IZNENADILA: Otkrila da je postala majka devojčice

Glumica Rebel Vislon nakon priznanja da je gej, otkrila je da je dobila ćerku uz pomoć surogat majke

Celebrities
Autor:
NAKON PRIZNANJA DA VOLI ISTI POL, SLAVNA GLUMICA JOŠ JEDNOM IZNENADILA: Otkrila da je postala majka devojčice
Rebel Vilson dobila ćerku uz pomoć surogat majke, Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica Rebel Vilson nedavno se našla u centru pažnje nakon priznanja da je privlače žene,a sada je ponovo iznenadaila sve svoje obožavaoce.

Naime, glumica je na svom Instagramu objavila da je dobila ćerku uz pomoć surogat majke.

"Više nego ponosna mogu da saopštim da se prošle nedelje uz pomoć suroga majčinstva rodila Rojs Lilijen. Ne mogu ni da opišem ljubav koju gajim prema njoj, ona je divno čudo! Zauvek sam zahvalan svima koji su bili uključeni, (znate ko ste), ovo je bilo godinama stvaranja... ali posebno želim da se zahvalim mojoj predivnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila sa takvom milošću i pažnjom. Hvala što ste mi pomogli da osnujem sopstvenu porodicu, to je neverovatan poklon. Najbolji poklon. Spremna sam da pružim malom Rojsi svu ljubav koja se može zamisliti. Brzo učim... veliko poštovanje svim mamama! Ponosna što sam u vašem klubu", napisala je glumica uz fotografiju.

Podsetimo, Rebel je nedavno obelodanila svoju emotivnu vezu sa dizajnerkom Romanom Agrum.

Paparaci nedavno uspeli da zabeleže par fotografija na kojima se jasno vidi kako glumica sa dizajnerkom razmenjuje neženosti. Slavna glumica je pre nekoliko meseci bukvalno bila prisiljena da otkrije da je gej nakon što su je ucenjivali, ali sada se čini da se konačno opustila, te da joj u životu konačno sve potaman, nakon više nego burnih nekoliko godina.

Rebel Vislon nedavno je otkrila da je u vezi sa ženom
Rebel Vislon nedavno je otkrila da je u vezi sa ženom foto: Profimedia

Naime, Vilsonova koja je poznata kao "najsimpatičnija bucka Holivuda" skinula je gotovo 40 kilograma za manje od sve godine, a razlog je bio poražavajuć.

Naime, iako su mnogi mislili da je skinula kilažu kako bi izgledala bolje, glumica je otkrila istinu da se već neko vreme borila da dobije potomstvo, a skidanje kilograma trebalo je da pomogne da konačno dobije dete. Međutim, negde na pola puta, njen bivši se "umorio" i ostavio je upravo jer nije mogla da zatrudni.

Rebel Vislon drastično je promenila izgled
Rebel Vislon drastično je promenila izgled foto: AP/Jordan Strauss

Međutim, Rebel to nije omelo u naumu da sredi zdravlje, a u mesecima koji slede, povezivali su je sa brojnim slavnim frajerima. Međutim, tek nakon što ju je jedan novinar ucenio da će objaviti istinu o njenom odnosu sa Romani, Rebel je priznala javno da je gej.

"Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza", napisala je tada glumica u opisu slike na kojoj pozira srećna kraj svoje izabranice Romane Agrumo.

Rebel Vislon bila je ucenjena da prizna da je gej
Rebel Vislon bila je ucenjena da prizna da je gej foto: Printscreen/instagram

A od kako je priznala da je srećno zaljubljena, čini se da joj konačno sve ide od ruke, te da je nikad srećnija u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs