OD BUCKE DO SEKS BOMBE

TRANSFORMACIJA DECENIJE: Salo je kipelo iz nje, a onda je presekla i za 2 godine skinula 50 kila! Sad je BOMBA!(FOTO)

Odlučila je i bila istrajna. I isplatilo se - sada izgleda kao milion dolara!

Star look
Autor:
TRANSFORMACIJA DECENIJE: Salo je kipelo iz nje, a onda je presekla i za 2 godine skinula 50 kila! Sad je BOMBA!(FOTO)
Foto: AP/Matt Sayles

Glumica Rebel Vilson u polslednje dve godine doživela je drastičnu transformaciju izgleda. Ona je, naime, skinula neverovatnih 50 kilograma viška, zahvaljujući striktnom režimu ishrane, vežbanju i evidentno čeličnoj volji.

Glumica je pre nekoliko večeri vodila ceremoniju dodele BAFTA nagrada, gde je imala priliku da zasija u punom sjaju i da pokaže svoju impozantnu figuru.

Rebel je nosila izazovnu crvenu haljinu sačinjenu od šljokica, sa dubokim dekolteom, a njena pojava izazivala je ovacije publike i kolega.

Iskreno, to uopšte ne čudi, s obzirom na to da ova Rebel i ona stara Rebel - ne mogu da se porede!

Rebel Vilson sa 50 kilograma manje
Rebel Vilson sa 50 kilograma manje foto: Profimedia

Ovakva reakcija, dakle, upšte ne čudi, s obzirom da je Rebel dugo godina zaista imala ozbiljan višak kilograma i da je u jednom trenutku bila na granici sa morbidnom gojaznošću.

Prepolovila se!
Prepolovila se! foto: Profimedia

Pažnju publike privukla je i Lejdi Gaga u svojoj smaragdno zelenoj haljini, ali i nikada mršavija glumica Rebel Vilson koja je u prethodne dve godine izgubila pedeset kilograma.

Nikada mršavija i atraktivnija, u izuzetno seksepilnoj haljini, Vilson je bila jedna dominirala ovogodišnjom dodelom nagrada, a do nedavno bila je samo buckasta devojka na koju niko nije obraćao pažnju, bar ne u tom smislu.

Rebel pre dijete
Rebel pre dijetefoto: AP/Jordan Strauss

Rebel, koja je do nedavno bila u Velikoj Britaniji i radila na novom projektu, skinula je oko 50 kilograma od početka 2020. godine, koju je proglasila svojom godinom zdravlja, piše britanski „The Sun.“

Ceo proces je dokumentovala na svojim profilima na društvenim mrežam, na kojima ju je bodrila cela vojska pratilaca. Svojom predanošću zdravijem životu je zadivila mnoge, a i puno se pisalo o njenoj odluci da korenito promeni svoj život i navike. Što joj je očigledno pošlo za rukom.

Šta reći osim - svaka čast!

Rebel Vilson
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs