Ucena

NOVINAR SAZNAO DA JE REBEL GEJ PA JE UCENJIVAO: Glumica nije imala kud nego da prizna da voli žene! (FOTO)

"Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza," ovim rečima je Rebel Vilson priznala da je gej

Vip priča
Autor:
NOVINAR SAZNAO DA JE REBEL GEJ PA JE UCENJIVAO: Glumica nije imala kud nego da prizna da voli žene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je pre nekoliko dana slavna glumica Rebel Vilson otkrila da je ne samo gej, već neko vreme i u vezi, svet je ostao u šoku. Već neko vreme se nagađalo o njenim vezama, a spajali su je i sa 10 godina mlađim teniserom Metom Ridom.

Mnogi su se nadali da će upravo sa njim konačno postati majka, s obzirom da je i sama priznala da iza njene neverovatne transformacije kada je smršala više od 40 kilograma stoji želja za potomstvom, a nemogućnost da se ostvari kao majka, uticala je na krah njene pređašnje dugogodišnje veze.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

A onda, kao grom iz vedra neba, Rebel je priznala da voli žene. "Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza", napisala je glumica uz fotografiju sa devojkom, inače dizajnerka Romanom Agrum.

Njih dve nisu skrivale sreću, a putem komentara fanovi su ih zasuli komentarima.

"Rebel je na neverovatnoj tački u životu i nikada je nisam video srećniju", rekao je izvor blizak glumici za "People". Međutim, sada se saznalo da je glumica bila prisiljena da objavi vesti o svojoj vezi. Ona je navodno ucenjena, te joj je dato samo "dva dana da ili prizna istinu, ili će se o tome čitati u svim novinama".

Zapravo, samo sat vremena nakon što je Rebel objavila na Instagramu srećne vesti, kolumnista "Sidnej Morning Heralda" Endru Horneri osvrnuo se na njenu odluku, tvrdeći da je on taj koji je saznao za tu vezu, te da je prvi trebalo da objavi priču.

On je planirao da objavi njen "izlazak iz ormara", i još se žalio da mu je Rebel "ukrala priču". Vilson se inače zahvalila na podršci, a na Tviteru je odgovorila pratiocima: "Hvala na vašim komentarima, bila je to veoma teška situacija, ali pokušavam da je rešim na najbolji mogući način", čime su spekulacije o uceni postale jasnije nego ikad.

"Dakle, očigledno to nije bio izbor same Rebel Vilson da izađe u javnost s tom informacijom. SMH/ the Age priznali su da su da su dva dana ranije upozorili da će izbaciti tu priču. Što je još gore, muškarci iz Sydney Morning Heralda koji su otvoreno gej bili su umešani u ovo", napisala je na Tviteru Kejt Doak sa "Channel 10".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs