sve mu oporstila

ONO ŠTO JE ISTRPELA PRINCEZA ŠARLIN RETKO KOJA ŽENA BI MOGLA: Ovako izgleda ljubavnica njenog muža sa kojom IMA I DETE

Najtužniju princezu muž je varao sa lepom stjuardesom.

Celebrities
16:27h Autor:
ONO ŠTO JE ISTRPELA PRINCEZA ŠARLIN RETKO KOJA ŽENA BI MOGLA: Ovako izgleda ljubavnica njenog muža sa kojom IMA I DETE
Ko je žena s kojom je princ od Monaka varao najtužniju proncezu?, Foto: Profimedia

Princeza Šarlin je supruga princa Alberta II od Monaka, koji potiče iz kneževske porodice poznate po tragičnim smrtima i preljubama. Sa njim u braku je dobila dvoje dete, a upravo je njen muž akter brojnih skandala! Najtužniju princezu Evrope, kako je mnogi nazivaju, princ je prevario više puta i čak napravio dete van braka.

Albertova najslavnija ljubavnica je bivša stjuardesa Nikol Koste. U maju 2005. Nikol je otkrila kako je otac njenog sina upravo bahati princ Albert koji je tada već bio u vezi sa Šarlin. Iako je inicijalno negirao vezu s njom, na kraju je sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da stjuardesa nije lagala.

Nikol Koste
foto: Profimedia

Kako je princ upoznao svoju ljubavnicu?

Albert i Nikol upoznali su se na letu Air France između Pariza i Nice još 1997. Albert ju je pitao za telefonski broj i tako je počela njihova šestogodišnja veza. Princ je, navodno, bio ludo zaljubljen u Nikol. Međutim, njihovoj ljubavi na kraj je stao njegov otac princ Rajnier, zatraživši direktno od sina da okonča tu vezu.

Nikol je sina rodila u avgustu 2003. godine, no Albert nije bio uz nju. Nakon porođaja je u bolnici ostala šest nedelja. I princ Rajnier se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, amandmanom kojim je u ustav uključeno pravilo da vanbračna deca ne mogu biti naslednici prestola.

- Morala sam se sama suočiti s tim. Nije bilo nikoga u koga sam se mogla pouzdati - ispričala je u jednom intervjuu.

Nikol je, inače, rođena u Togu u Africi, a u Francusku je stigla s 18 godina. Tamo je neko vreme studirala ekonomiju, zatim arhitekturu, a nakon toga se posvetila karijeri modela. Kasnije je bila stjuardesa, a zatim je postala stilistkinja. Pri veze s Albertom bila je u braku s 15 godina starijim muškarcem s kojim je dobila dvoje dece.

Nikol Koste
foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

- Albert je ispunio obećanje: stvari se dobro razvijaju i idu svojim tokom, čime sam oduševljena. Suprotno onome o čemu su mediji pisali, Albert je preuzeo svoju ulogu oca i naš se odnos temelji na poverenju. Aleksandre je nasledio moju dobrotu, ali i Albert je nežan, osećajan i topao. Jako liči na nas dvoje. S Albertom se odlično slaže, vole se zajedno baviti sportom - rekla je Nikol jednom prilikom.

1 / 12 Foto: Profimedia

Naglašavajući da ne voli kada je upoređuju sa princezom Šarlin.

- Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebalo da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam - poručila je iskreno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs