Bizarne navike

PRINC ENDRU IMA JEZIVE NAVIKE: Preko 30 godina čuva njenu venčanicu u ormaru!

Princ Endru je poslednjih par godina upleten u veliki skandal sa silovanjem i obljubom maloletnica. Međutim, sada imamo i informacije kakav je bio njegov brak sa Sarom Ferguson

Celebrities
Autor:
PRINC ENDRU IMA JEZIVE NAVIKE: Preko 30 godina čuva njenu venčanicu u ormaru!
Foto: Profimedia

Britanski mediji bruje o jezivom ponašanju princa Endrua nakon razovda od Sare Ferguson. Naime, Endru je držao Sarinu venčanicu u svojoj garderobi u Bakingemskoj palati nakon što su se razveli - dok je njena šminka i dalje bila na toaletnom stočiću. Da podsetimo, par se razveo još 1992. godine!!

Par se razdvojio godinama pre službenog razvoda. Službeno, razlog je bio taj što je princ imao službene obaveze pa je stoga s porodicom provodio samo 40 dana godišnje. Sada se zna da je princ Endru imao neke čudne seksualne sklonosti, ali ni Sara nije u svemu tome bila svetica.

Naime, u javnosti su izašle fotografije vojvotkinje u toplesu dok joj finansijski savetnik siše nožne prste!!!

Sara i Endru su se zvanično razveli 1996. godine. Bivša kraljevska sobarica Šarlot je za The Sun ispričala kako Endru skoro 30 godina drži stvari svoje bivše žene u apartmanu u palati.

"Iako ona ne živi tamo, njena šminka je i dalje na toaletnom stočiću. Morala sam da pokupim sve te olovke za oči, maskare i pudere, da obrišem prašinu i ponovo ih vratim na svoje mesto. Ali ona se nikad nije vraćala tamo još od velikog skandala," ispričala je sobarica.

"Njena odeća je bila tu, kao i obuća, a njena venčanica je okačena u ormaru. To je jezivo. Sve je to čuvano kao da je ona tamo."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs