Neverovatno

GEORGINA RODRIGEZ OTKRILA ŠKAKLJIVE DETALJE ŽIVOTA SA RONALDOM: Ponekad jedva čekam da ode kako bih se najela! (FOTO)

Kakav je život Georgine Rodrigez u zlatnom kavezu koji joj je napravio Kristijano Ronaldo, možemo da nazremo u ovim izjavama

Celebrities
Autor:
GEORGINA RODRIGEZ OTKRILA ŠKAKLJIVE DETALJE ŽIVOTA SA RONALDOM: Ponekad jedva čekam da ode kako bih se najela! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedno dete mu je rodila pre gotovo četiri godine, a uskoro će čak - dvoje! Georgina Rodrigez (27), partnerka Kristijana Ronalda, opet se nalazi u drugom stanju, navodno već tri meseca, i na svet će doneti blizance.

"S veseljem javljamo da očekujemo blizance. Srca su nam puna ljubavi i ne možemo dočekati da vas upoznamo," objavili su na Instagramu uz zajedničku fotografiju.

Pa ko je uopšte Georgina Rodrigez?

Rođena je Argentinka iz Buenos Airesa, ali najveći deo života provela je na severu Španije, u Jaci, pa ima i špansko državljanstvo. Njen otac Jorge jest Argentinac, a majka Ana Maria Špankinja. Ostala je bez oba roditelja, prvo bez majke koja je pre 10 godina poginula u saobraćajnoj nesreći, dok joj je otac svet napustio pretprošle godine. Inače, bio je bivši fudbaler te proveo deset godina u zatvoru zbog dilovanja droge.

Georgina i njena sestra Ivana živele su samo s majkom, u velikom siromaštvu. Lepa se Georgina, pre nego se probila u svetu manekenstva, isprobala se i u svetu plesa. Nije uspela kao profesionalna balerina te se zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu.

Potom je, nakon selidbe u Bristol, radila i kao kućna pomoćnica i dadilja, zarađujući 10 evra po satu da bi sebi platila fakultetsko obrazovanje. Usledila je nova životna epizoda, ona u Madridu gde je radila kao asistent prodaje u Gučijevoj prodavnici. I tada joj se, kada je u tu prodavnicu došao Kristijano 2016. godine, život sasvim promenio... Koliko? Pa recimo da danas na svojoj ruci ima prsten vredan pravo bogatstvo.

"Bila je to ljubav na prvi pogled," rekla je jednom prilikom.

U iščekivanju venčanja:

Uskoro je, upravo zbog veze s Ronaldom, dobila otkaz, ali brzo je našla novi posao u Pradinoj trgovini. Tada su je već saletali Kristijanovi obožavatelji:

"Zvali bi me i raspitivali se o meni praveći se da su potencijalni kupci. Paparaci bi me uvek čekali i počelo mi je biti jako neprijatno."

Međutim, kada je prvi put zatrudnela s Ronaldom, takvi su problemi postali prošlost. Ali, nije htela da bude sasvim zavisna od Kristijanovog bogatstva, pa je pre nego je on otišao u Juventus, upisala kurs finansijskog računovodstva u Madridu.

"Volim zarađivati novac za sebe i ne želim da mi neko pomaže u tom pogledu. Ako mogu, priuštit ću sebi nešto. Ako ne mogu nositi Šanel, onda ću Zaru."

Četiri godine kasnije, međutim, i dalje je samo Ronaldova partnerka iščekujući da dobije priliku da kaže sudbonosno DA...

"To ne zavisi od meni, ali volela bih," rekla je najavljujući svoj dokumentarac Soj Georgina koji će uskoro doći na Netflix i u kojem će otkriti mnoge privatne stvari.

"Imam 27 godina i moj se život potpuno promenio pre pet godina," rekla je u jednom od isečaka pomenutog dokumentarca.

A možda svet upozna i kako je živeti pod Ronaldovim krovom, poput ovog detalja:

"Kristijano je super tata i najbolji suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuva. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuvara, ali ponekad ja kuvam. Kad njega nema, priuštimo sebi neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Kristijano pojede picu, ali samo jednom nedeljno nakon čega napravi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode," rekla je Georgina i otkrila još nešto...

"Da ste Kristijano Ronaldo, da li biste promenili sijalicu koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke plafone? Bolje ne. Neka pazi na sebe i posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i porodicu," rekla je, verujemo, buduća gospođa Ronaldo...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs