Sukob mišljenja

Usred haosa sa koronom, Melanija javno udarila kontru Donaldu Trampu! (FOTO, VIDEO)

Dok predsednik SAD apeluje da građani ne kupuju zaštitne maske, evo šta govori prva dama

Celebrities
Autor:
Usred haosa sa koronom, Melanija javno udarila kontru Donaldu Trampu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter / MelaniaTrump

Američki predsednik Donald Tramp pre nekoliko dana je govorio o preporukama Centra za kontrolu bolesti oko nošenja zaštitnih maski.

Složio se sa grupom zdravstvenih radnika koji su iskazali zabrinutost oko toga da bi maske mogle da pospeše zarazu jer se natope tokom nošenja, a pojavio se i strah da ih neće biti dovoljno za zdravstvene radnike ako ih građani pokupuju.

Tramp je tom prilikom Amerikancima savetovao da nose šalove i marame preko lica dok idu na javna mesta.

Međutim, izgleda da njegova supruga Melanija Tramp ne misli isto. U svom novom videu koji je snimila ispred Bele kuće, a koji je objavila na svom Twitter profilu, gospođa Tramp je rekla: "Dok Centar za kontrolu i prevenciju bolesti nastavlja da proučava širenje Covida-19, nadležni preporučuju da nosite zaštitne maske na javnim mestima, na kojima je teško održavati mere socijalnog distanciranja, poput prodavnica i apoteka. Upamtite, ovo i dalje ne zamenjuje socijalno distanciranje koje je na snazi. To je samo još jedna mera kako bismo svi bili sigurni", rekla je prva dama Amerike.

Tokom snimanja videa ona je zaštitnu masku držala u ruci, a kasnije je objavila fotografiju na kojoj je i sama nosi na licu, kako bi podstakla sve građane da rade isto.

Mnogi su se složili da je ovim potezom Melanija još jednom javno udarila kontru svom suprugu Donaldu. Šta vi mislite?

Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs