otkrio glumičin prijatelj

Isplivali novi detalji o ljubavnom odnosu bivšeg para: Samo zbog ovoga je Anđelina pristala da se uda za Breda!

Zašto je Anđelina pristala na brak koji se raspao nakon dve godine sada otkriva njen prijatelj

Celebrities
Autor:
Isplivali novi detalji o ljubavnom odnosu bivšeg para: Samo zbog ovoga je Anđelina pristala da se uda za Breda!
Foto: Profimedia

Pet godina prošlo je od intimne svadbene ceremonije Breda Pita (55) i Anđeline Džoli (44), koji su fotografije svog najvažnijeg dana podelili sa svetom u magazinu "People".

Sve je izgledalo poput bajke, ali kada se malo zagrebe ispod površine, ispada da je u odnosu bilo mnogo nerazumevanja, nejasnoća i frustracija.

foto: Profimedia

Iako je ta tema odavno izlizana, svaki novi detalj o ljubavnom odnosu i kraju ljubavi nekadašnjeg holivudskog para uvek izazove pažnju javnosti.

Tako je sada blizak prijatelj slavne glumice odlučio da ispriča pravu istinu cele naizgled bajkovite priče o njihovom venčanju.

Kako tvrdi neimenovani izvor, ona je na brak pristala isključivo jer je Bred Pit to forsirao.

"Anđelina je osećala veliki pritisak, osećala je kao da ju je Bred doveo pred svršen čin, pa je pristala na sve" , rekao je glumičin prijatelj.

Fanovi šokirani: Anđelina Džoli i Bred Pit već bili venčani pre svadbe u Francuskoj!

foto: Profimedia

Podsetimo, Anđelina i Bred Pit upoznali su se tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" dok je glumac još bio u braku s Dženifer Aniston. Njihova veza je 2005. godine odjeknula poput prave bombe, a par je dugo bio na udaru javnosti zbog načina na koji su započeli romansu i time povredili Anistonovu.

Venčanje je održano u tajnosti 2014. godine, dve godine nakon veridbe, u njihovom dvorcu na jugu Francuske. Tek naknadno par je odlučio da fotografije podeli sa celim svetom.

Međutim, kako su godine prolazile njihova ljubav je izgledala sve jača i postala je sinonim za jednu od najlepših u Holivudu. Sve im je išlo od ruke, njihova zajednica proširivala se pa su zajedno odgajali šestoro dece. Nepune sve godine nakon venčanja par je objavio da se razvodi i tada kreće sutra parnica oko starateljstva nad šestoro dece.

Traume zbog trećeg po redu propalog braka 44-godišnju Anđelinu doveli su do drastične odluke da se više nikada neće udati.

Podsetimo, Džolijeva se davne 1996. godine udala za Džonija Li Milera sa kojim je bila u braku tri godine. Zatim je sudbonosno "da" izgovorila Bili Bob Torntonu 2000.godine, i taj brak je pukao posle tri godine. Sa Bredom Pitom je provela ukupno devet godina, od čega u braku samo dve.

Zavirite u njihovu svakodnevicu: Ovako Anđelina Džoli i Bred Pit vaspitavaju decu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs